Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez most tényleg nagyon fontos,...

Ez most tényleg nagyon fontos, mit vegyek fel szalagavatóra?

Figyelt kérdés
Pénteken megyek szalagavatóra, mint vendég. Tudom, hogy kérdezték már páran, de sehol sem kaptam rendes választ. platformos fekete magassarkú, cicanaci, egy elegáns fehér póló bézs színű táskával, hosszú nyaklánccal jó? vagy egy sötétebb koktélruci ugyanazzal a cipővel? vagy egyéb ötletek? várom a válaszokat !!! :)
2012. febr. 7. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ne cicanadrágba menj szalagavatóra...

Valami elegáns dolgot válassz a leging buliba meg hétköznapokba való... A koktélruha sokkal jobban hangzik.

2012. febr. 7. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor egy fekete vagy bézs színű nadrág?
2012. febr. 7. 19:49
 3/6 A kérdező kommentje:
nem szeretnék koktélruciba menni mert nem akarok megfagyni.. meg nem szeretem nagyon a lábaimat, nadrágban jobban érzem magam
2012. febr. 7. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
a cipő szerintem jó, a nadrág jól hangzik, de ne legyen farmer, egy elegánsabb felsővel szerintem csini lennél... 19L
2012. febr. 8. 12:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a lábaid akkor inkább fekete legyen a nadrág :) Az slankít Egy csinos blúzzal tökre okés.
2012. febr. 8. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezecskék:)
2012. febr. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!