Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 160 cm vagyok, muszáj magassar...

160 cm vagyok, muszáj magassarkúba menni diszkóba?

Figyelt kérdés
A múltkor abba voltam és hát majd leszakadtt a lábam. Nem lehetne laposba abban jobban érezném magam csak úgy meg nem valami nőies?
2009. jún. 2. 23:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Az eredeti kérdés így "hangzott": "160 cm-er vagyok muszály ...." BOCSIKA szánalmasak vagytok ^^
2009. jún. 3. 19:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Te nem vagy szánalmas , az én helyesirásom megnézed de azt bezzeg nem tudod , hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük. Jó hogy az előbinél eszedbe jutott. Biztos csak efelejtetted , ezzel az erővel te is mehetnél suliba.
2009. jún. 3. 19:40
 13/14 anonim ***** válasza:
39%

Most már én is beszállok :)

"Te nem vagy szánalmas , az én helyesirásom megnézed de azt bezzeg nem tudod , hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük. Jó hogy az előbinél eszedbe jutott. Biztos csak efelejtetted , ezzel az erővel te is mehetnél suliba."

Te nem vagy szánalmas, (vessző előtt nincs szóköz) az én helyesírásom (hosszú í és különben is tárgy, ergo helyesírásomat) megnézed, (vessző, mert másik tagmondat következik) de azt nem tudod, (vessző előtt nincs szóköz) hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük. Jó, (vessző, hogy előtt mindig van vessző... vessző nélkül nem lehet "hogy"ozni) előbbinél (fokozzuk, tehát két b) eszedbe jutott. Biztos csak elfelejtetted (félreütés nem "efelejtetted, hanem "elfelejtetted", miért nem ellenőrzöd mielőtt elküldöd?), (vessző előtt nincs szóköz) ezzel az erővel te is mehetnél suliba. (meg sem említem, hogy illene a Te-t nagybetűvel írni... főleg ha segítséget kérsz és van aki válaszra méltat!)

Kicsit Magadba szállhatnál Anyukám mielőtt másokat próbálsz oktatni... Nehogy máskor is visszanyaljon a fagyi :)))

2009. jún. 3. 22:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A tanárnőnek is,akinek volt ideje velem foglalkozni. Az ember tanul a hibáiból, csak nem én szóltam be ha elolvastad a válaszokat. A kérdésre válaszolva,nincs időm ellenőrizni az irásom. Hosszú i-t nem ir a gépem. Légyszi máskor a kérdésre válaszoljatok. Amúgy meg köszi.
2009. jún. 4. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!