Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 160 cm vagyok, muszáj magassar...

160 cm vagyok, muszáj magassarkúba menni diszkóba?

Figyelt kérdés
A múltkor abba voltam és hát majd leszakadtt a lábam. Nem lehetne laposba abban jobban érezném magam csak úgy meg nem valami nőies?
2009. jún. 2. 23:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez teljesen egyértelmű. Ha kényelmetlen a magassarkú, ne menj abba. Ha a laposban pedig nagyon nem érzed magad nőiesnek azért nem akarod, én a minisarkú cipőt ajánlom köztes megoldásként.
2009. jún. 2. 23:48
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy muszály!!!!Csak olyanban menj amiben jól érzed magad!!!
2009. jún. 2. 23:48
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
inkább iskolába mennél és tanulnál meg helyesen írni, oda legalább nem kell magassarkú :D
2009. jún. 3. 01:40
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Mindig hordj olyan cipőt,ami kényelmes.Én el sem tudom képzelni,hogy egy tűsarkú cipőben lehet táncolni.A cipő milyensége nem a magasságodtól függ. Az a jó,ami kényelmes.
2009. jún. 3. 07:38
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Én 162 cm vagyok, voltam már magassarkúban és balerinában is diszkóban. Bár én a magassarkúkat imádom és valóban nőiesebbnek érzem magam benne, de már kezdek tőle elszokni. Volt mikor balerinában voltam, semmi problémám nem volt vele. Azt vegyél fel, amiben jól érzed magad. Mondjuk ott vannak még a törpetűsarkúak is, de azok nekem nem tetszenek.
2009. jún. 3. 08:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Te ne azzal foglalkozz milyen a helyesirásom , ha nem a kérdésre válaszolsz akkor csak törődj magaddal. Mellesleg ha azt hitted tinivel van dolgod nagyot tévedtél. A többi válaszokat köszönöm.
2009. jún. 3. 09:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az egyetlen ezen a fórumon aki nem ir helyesen ,te mindenkinek pofázol. Vagy külőnbnek érzed magad mert te helyesen irsz.
2009. jún. 3. 09:11
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Miért ne lehetnél nőies egy lapos cipőben? Nem azon múlik.

De a kérdésre válaszolva: Nem muszáj semmi sem.

2009. jún. 3. 09:43
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
A másik meg az, hogy nincs is helyesírási hiba a szövegben, mert azt szerintem elírta, biztosan sietett.
2009. jún. 3. 10:26
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg nincs olyan rettentő hiba a szövegben, 1-2 vessző hiányzik max... De az meg kit érdekel...:)

Szerintem nem muszáj magassarkúba menni, persze az jobban mutat.. Dehát ha egyszerűen nem bírja a lábad akkor ez van. Lapos cipőbe is van pár nagyon csinos darab. Nem a magassarkútól leszel igazán nőies egyébként sem...

Akkor nem vagy nőies, ha magassarkút veszel, de 1 óra után már úgy mész benne, mint 1 ősember.

Igazából nem is értem, hogy tud vki 10-15 cm-es cipőben táncolni, kibírni benne az estét...:S

2009. jún. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!