Harisnyababee kérdése:
Ilyen hidegekben vesztek fel harisnyát nadrág alá?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyet? Vékonyat, vastagat, nylont, pamutot stbstb. Aki nem az miért nem? (Mert tuti rengetegen nem vesznek... Láttam a saját szememmel...és rossz volt nézni.:) És érdekelne, h mi az oka.)2012. febr. 11. 14:26
11/17 anonim válasza:
Sima pamutharisnyát hordok, ki sem lépek nélküle az utcára legalább november óta.
12/17 anonim válasza:
van két darab lila,kék 40 denes nejlonharisnyám,120 denes pamut az igazán hideg napokra,és egy sima szürke pamut leggings.. 17/F :)
13/17 anonim válasza:
Vékony pamutot veszek a nadrág alá ,eléggé fázós vagyok.Ha vastagabbat vennék akkor jobban izzadnák a munkahelyen.Így csak kicsit izzadok ami még belefér.
14/17 anonim válasza:
Vékony nylont húztam multhéten suliba.Holnap is abban megyek.
15/17 anonim válasza:
Rendes harisnyát ritkán, csak ha a többi cuccom, amit nadrág alá fel tudnék venni, mosásban van :) Szóval legtöbbször olyat hordok, amihez még fel kell venni egy zoknit is.
Vastagsága attól függ, hogy milyen hideg van, de általában cicanadrág van rajtam, vagy pamut"harisnya" [azért teszem "-be, mert nadrághosszúságú, tehát a lábfejemet nem takarja]
16/17 anonim válasza:
Igen,szoktam én is felvenni,hideg időben.A bordás pamutharisnyanadrágot viselem a farmer alatt.Lábfej nélkülieket tudtam venni,ezt hívják tévesen cicanadrágnak.Biztosan tudod mire gondolok,óvodás korom óta ez megmaradt fiú létemre.Ami a szineket illeti van drapp,sötétkék,barna,piszkosfehér,szürke,és fekete változatban.Minden színt viselek amit felsoroltam,még a fehéret is.A barátnőmnek is tetszik és ha kell ő is felveszi.Otthon abban szoktam lenni,ha hűvös van,de a nejlont nem venném fel!Az nekem túl nőies.A kerékpározáshoz a harisnyára ráhúzok egy halászgatyát,és így olyan mint ha térdzoknit vettem volna fel.Igazad van abban,hogy nagyon kevesen merik felvenni,mert cikisnek tartják.Pedig ez a ruhadarab sokkal hasznosabb mint bárki gondolná.
17/17 anonim válasza:
Kedves harisnyababee!Az előző válaszoló vagyok,és kihagytam pár dolgot.Azért nem mernek sokan felvenni harisnyát(a fiúkra értem)mert túl melegsenek,lányosnak tartják.Márpedig erre nincs okuk,csak túlságosan szégyenlősek.Én is viselek harisnyát,de kizárólag pamutot!Óvodás koromban kezdődött,amikor a többieken harisnyát láttam,főleg a lányokon(pamut bordás)nagyon szép volt.Hordtam akkoriban kéket,pirosat,drappot,barnát,de a fehéret szerettem a legjobban.Ez volt 10 éves koromig amikor már kinőttem,és az anyukám úgy gondolta egy fiúnak már nem kell harisnya.Igaz én se könyörögtem neki,de amikor befejeztem az iskoláimat,és felszabadultam valahogy ez visszajött.Szinte ösztönösen vettem magamnak bordázott pamutharisnyanadrágokat.Fehéret(sajna ilyen már nem kapható,helyette sima felületű van.),drappot,szürkét,sötétkéket,barnát,feketét,piszkosfehéret tudtam begyűjteni.A fehérek kivételével az összes többi lábfejnélküli.Nekem ezek tetszenek,és még mindíg nem tudom mivel babonáztak meg.A hideg időkben ezek nélkül ki sem mozdulok,és ha megyek biciklizni akkor fölveszek egy ilyen harisnyát zoknival,rövidnadrággal,hozzá illő pulóverrel.Otthon is ha tehetem ebben vagyok,és ha kell a barátnőmnek akkor ő is felveszi.Csak az a baj,hogy még mindig összekeverik a cicanadrággal,pedig szerintem az máshogy néz ki.Soha nem törődöm azzal ha meglát valaki harisnyában amikor bicajozni megyek.Egyszer Visegrádon voltam biciklivel,és Pest felé pihenőt tartottam amikor egy bringás csajszi megnézett,és úgy mosolygott,hogy fülig ért a szája.Na és?Azért mert fehér harisnya volt rajtam?Tudod rengeteg srác vesz fel harisnyát,és nem ok nélkül ahogy én sem.Nekem tetszik,nem tehetek rólla,és ezt a barátnőm is elfogadta.A mai világban az emberek képtelenek megérteni,hogy a harisnya már nem csak a nőké!Örülök,hogy segíthettem a válaszommal,bármilyen kérdésre e témában szivesen válaszolok,akár privátban is!Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!