Holnap suliba fehér nadrágba szeretnék menni. Persze elég vékony, ezért aláhúzok egy harisnyát is. Nagyon rossz választás ilyenkor ez? Ki fognak nevetni, ha meglátnak?
2012. febr. 5. 17:51
1/9 anonim válasza:
én tuti kiröhögnélek:D sőt lefotóználak és kitenélek az fb profilomra valami oltós szöveggel:D
2012. febr. 5. 18:19
2/9 anonim válasza:
A héten rajtam is volt fehér nadrág,mert már nagyon untam az állandó farmerben levést.Aki ezért kiröhög,mint az előző válaszoló,hát had ne mondjak róla semmit.Fbra kitenne?:D Sztem nm kell mondanom semmit,kislányok véleményére ne adj,akiknek az a legfontosabb hogy mit posztoljanak ki fbra.
2012. febr. 5. 18:23
3/9 anonim válasza:
nem az nekem a legfontosabb hogy mit teszek ki,de fehér gatya télen legalább anyira gáz mint a szandizokni bármely évszakban:) és azért mert a magyar nők 80% rohadtul nincs tisztában NEMHOGY a divattal,de azzalsem hogy mi gáz és mi nem,arról nem én tehetek!
nem mellesleg a fehér nadrág nagyon kevés embernek áll jól,ahhoz nagyon szép alak kell,és fehér gatya már alapból is régen kiment a divatból,és nemcsak télire.
A koromról meg ennyit hogy 21 éves vagyok,kiváncsi lennék te menyi vagy,hogy én kislány vagyok a szemedben:)
2012. febr. 5. 18:30
4/9 anonim válasza:
nyugodtan felveheted. ha tetszik, nyugodtan vedd fel és ne foglalkozz másokkal. ha meg kinevetnek, akkor mi van?? :) pár hete én is elmentem itthonról simán fehér nadrágban, nem szólt be senki.
2012. febr. 5. 18:38
5/9 anonim válasza:
Én télen nem venném fel a helyedben a fehér nadrágot ebben egyetértek az első válaszolóval. De az, hogy kiment volna a divatból a fehér nadrág ezt annyira nem hiszem. Sokan hordták nyáron és nem hiszem, hogy annak a sok embernek nem lett volna stílusa.
2012. febr. 5. 18:53
6/9 anonim válasza:
Kedves második! Mondd, miért nem érted az iróniát???!!!!
2012. febr. 5. 18:55
7/9 anonim válasza:
Hát szerintem jobb hanyagolni télen a fehér nadrágot,főleg ilyen időben,gondolj bele nem csak hogy kinevetnének,hanem tiszta sár meg hó lenne..Hagyd meg a tavaszi napokra..
Nem rossz indulatból mondom,de én biztos kinevetnélek.
2012. febr. 5. 19:00
8/9 Izabell válasza:
én fehér -farmert szoktam hordani télen
2012. febr. 5. 19:16
9/9 anonim válasza:
21 éves válaszoló: agyilag még nem tartasz ott sem ahol egy 10 éves gyerek. Ki a francokat érdekel a divat? A hülyéknek találták ki akik maguktól még azt sem tudják mit vegyenek fel... ez a nevetséges. Mindenki azt vesz fel amit akar. Fehér nadrágot is akár, persze csak olyat ami nem lóg a földig, mert akkor saras lesz és az már tényleg gáz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!