Ciki ha kb.175 cm vagyok és platformos cipőt veszek fel?
Figyelt kérdés
Azért eléggé magas vagyok benne, nagyon ciki ?meg hogy megnéznek hogy milyen magas vagyok ?:)kösziii2012. febr. 11. 13:13
2/9 A kérdező kommentje:
akkor sem ha másoknál magasabb vagyok ?? engem zavar :S
2012. febr. 11. 13:18
3/9 anonim válasza:
ha zavar akkor ne vedd fel. ez nem cikiség kérdése. ha nem érzed jol magad benne lehet a legmenöbb is.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy zavar hogy kényelmetlen vagy ilyesmi, az zavar hogy magas vagyok és magassarkúval még magasabb :(
2012. febr. 11. 13:27
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg rájött, hogy nem úgy zavar, hanem úgy, hogy másoknál magasabb vagy.. De én is csak azt tudom tanácsolni, hogy akkor ne vedd fel és nem kell rosszul érezned magad...
6/9 anonim válasza:
Ciki, ha annak érzed. Én csak ezért nem mondanék le egy dögös magassarkúról, és hidd el, így is lesz, aki magasabb nálad. Ha mégsem, akkor sem áll meg a világ.
Bár én tökmag vagyok, akkor sem mondanék le a tűsarkakról, ha 2 méteres giganő lennék:)
7/9 anonim válasza:
én 172 cm vagyok és sokszor hordok platformos cipőket. igen, valóban magas vagyok benne én is, de nekem az a szerencsém, hogy azokkal akikkel lógni szoktam (főleg srácok) magasabbak nálam még így is, szóval nem feltűnő. de azért ha a barátnőimmel vagyok, akkor azért szembetűnő a magasság, nevetünk egy jót és ennyi :D nem ciki, ha tetszenek a cipők nyugodtan vedd fel, ne foglalkozz másokkal!
8/9 anonim válasza:
Én simán felveszek a 178 centimhez.. még 12-15 centiset is. Szóval szerintem te is simán felvehetnéd. Bár én szomjazom a feltünésre. Viszont ha zavar a magasságod akkor inkább ne..
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) szerintem most már gyakrabban hordok :)
2012. febr. 12. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!