Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A converse csuka milyen hamar...

A converse csuka milyen hamar megy tönkre?

Figyelt kérdés

Mert eddig csak ilyen márkátlan tornacsukáim voltak,de azoknak elég volt 2 hónap,h tönkremenjen,totálisan...:S

Mondjuk hogyha heti 4szer hordom,8 órán át,akkor azon is hamar lesznek nagy szépséghibák(pl. h a gumitalpa megreped,stb.)Csak mert vennék egy converset,és tudnám,h bírja,akkor lehet,h megéri...

2009. jún. 2. 21:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

ok vedd!!:D

(én is a katicásra szavazok,én is olyat néztem ki):))

2009. jún. 7. 14:54
 22/29 A kérdező kommentje:

várjatok,mutatok egy képet : ))

[link]

meg is venném,de sajna nem az én méretem...

2009. jún. 7. 15:48
 23/29 anonim ***** válasza:
Az én Converse-em már tönkrement, vagyis hát... még hordható, csak lány vagyok, és nem fogok egy szakadt tornacipőben császkálni. Mindenesetre ha azt vesszük, hogy még hordható, ez már az ötödik éve nálam... A kínaiban vett tornacipőm talpa két hét alatt széttört. A Conversemet télen-nyáron minden nap hordtam, a kínai tornacipő kb. 5-ször ha volt rajtam... A második viselés után tört ketté. Pedig nem vagyok egy vadkan.
2009. jún. 8. 18:55
 24/29 A kérdező kommentje:

igen,ezt sajnos én is tapasztaltam,h a kínaik nagyon hamar tönkremennek...:(

most éppen egy nagyon aranyos virágos van,6000-ért vettem,kábé 2 hónapja van meg,és teljesen levált a gumi oldalról,foszlik az anyaga..ezért kérdeztem,hogy a converse még drágább,h legalább bírja-e : D

2009. jún. 8. 20:32
 25/29 anonim ***** válasza:

06.03 9:56-os vagyok!

Nem értem miért ne lenne igaz, hogy 5 éve megvan a conversem! Vigyázok rá! A titok tényleg a méretválasztáson van, mivel gumi a talpa így nem fog tágulni, ezért van fél szám is. No meg járni is meg kéne tanulni... Én inkább azt nem hiszem el, hogy valakinek csak pár hónapig bírja. Biztosan eredeti az, vagy csak egy jó utánzat???

2009. jún. 14. 15:06
 26/29 A kérdező kommentje:

örömmel jelentem,hogy 2 nappal ezelőtt megvettük:D

köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget!( :

2009. jún. 19. 14:59
 27/29 anonim ***** válasza:

Szia!!

Háát azok közül akit ismerek és akinek converse-e van,azoknak kb 2-3 hónap alatt ment tönkre.

Ha vigyázol rá,bírja,bár én nem ajánlom :/

2009. okt. 11. 20:44
 28/29 anonim válasza:
nálam egy cipő sem bírja egy évnél tovább, de ez megvan már két és fél éve, és nagyon tartja magát:D
2010. dec. 12. 20:26
 29/29 anonim ***** válasza:
ÍÍÍrd meg légyszi kérdező,hogy bírja!Én is szeretnééék!:D
2011. jan. 21. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!