Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A converse csuka milyen hamar...

A converse csuka milyen hamar megy tönkre?

Figyelt kérdés

Mert eddig csak ilyen márkátlan tornacsukáim voltak,de azoknak elég volt 2 hónap,h tönkremenjen,totálisan...:S

Mondjuk hogyha heti 4szer hordom,8 órán át,akkor azon is hamar lesznek nagy szépséghibák(pl. h a gumitalpa megreped,stb.)Csak mert vennék egy converset,és tudnám,h bírja,akkor lehet,h megéri...

2009. jún. 2. 21:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én csak nézek itt, hogy valakinek évekig jó állapotban van. Nekem eddig 7 volt, kb. 3-4 hónap alatt kilyukadt a gumija a sarkánál, az oldalánál. Volt, amelyiknek kiszakadt az anyagrésze is, vagy belül. Semmivel nem jobb, mint egy sima tornacipő (persze kivétel a nagyon silány kínai, de nem mind)csak a márkát kell megfizetni, a gumi semmitől sem lehet tartósabb, vagy nem tartósabb.
2009. jún. 3. 16:07
 12/29 anonim ***** válasza:
50%
én tavaly tavasszal vettem, az volt az első. idén is ezt hordom, állandóan. ha rávenném magam hogy megtakarítsam akkor tökéletes állapotban lenne. amúgy én koncertekre is abban szoktam menni, mégsincs semmi baja. a sima, egyszínű, minta nélküli 12-13 ezerbe kerül.
2009. jún. 3. 16:25
 13/29 A kérdező kommentje:

huh,látom,elég különböző dolgokat írtatok!: D

szerintem veszek egyet,már ki is néztem,vagy egy fekete alapon szívecskéset,vagy egy fehéret,amin katicabogarak vannak^^14.000Ft

csak még gyűjtöm rá a pénzt xD

2009. jún. 3. 17:42
 14/29 anonim ***** válasza:

nekem is van egy converse-m bár inkább a deszkás az én stilusom ezért se hordom gyakran. fél éve van meg elején sokat hordtam meg most is 2hetente 1x kb:D de semmibaja pedig előtte téleg használtam soxor.

bnőmneek van több mint 10 converse-e mondjuk azonos a lábmérete anyukájávéval meg hugáéval ezért néha hordják egymásét és mindegyik teljesen jo állapotban van pedig már van ami 2-3 éves:)

2009. jún. 3. 19:48
 15/29 anonim ***** válasza:

ja és én a fehér katicásra szavazok! :))

főleg h nyár van és oda nemtul jo a fekete:D

2009. jún. 3. 19:49
 16/29 anonim ***** válasza:
5 éve hordod, persze. Én jelenleg a negyedik Converse-em koptatom, mindegyik szétment max 1 éven belül. Körben a gumi jött le a leghamarabb, valamint a talpa ment szét.
2009. jún. 4. 20:06
 17/29 anonim ***** válasza:

szted az mire lenne jó azt hazudni hogy 5 éve megvan ? Ha 5 éve megvan valakinek annak szerencséje volt meg vigyázott rá ennyi.

Arról hogy neked ilyen hamar tönkrement nem tehetünk...

Amúgy sztem is a katicás a nyerő!! :))

2009. jún. 4. 21:31
 18/29 anonim válasza:
Ez az 5. conversem,de nem bírja tovább fél évnél nekem:S a kislábujjamnál szakad az anyag,a talpa és az oldalsó gumirésze leválik.de ez az 1 cipő amiért képes vagyok 10 ezreket kiadni.
2009. jún. 5. 21:01
 19/29 anonim ***** válasza:

én most kinéztem magamnak egy mintásat 15 ezerér.

de előbb deszkásat veszek :P

amugy ztartósak egyik bnőmnek van és tökjó állapotba van.

szerintem megéri.

nekem a cipő a fontos h márkás legyen. (jóó vannak márkátlan cipőim is, de azok meg egyediek..:) )

2009. jún. 7. 09:25
 20/29 A kérdező kommentje:

Kíváncsi leszek,hogy az enyém meddig fogja bírni...: )

Úgy néz ki,a csatát megnyertem,következő héten megvesszük :D

Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!: )

2009. jún. 7. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!