Nem tudomhogy öltözködjek.14-15 éves lányok nektek melyik stílus jön be jobban? Converse cipő, Csőnaci, DC sapka vagy Converse cipő vagy DC cipő, ilyen bő farmer eléggé letolva és DC sapka Az első ilyen páwás a 2. ilyen rap-es
azért,mert TI nem szeretitek azért nem kell leszólni azokat akik szeretnek márkás cucockban járni...attól h ti nem tehetitek emg,mert szerintem ha van módod rá és tudsz egy márkás cipőt venni egy kínai helyett biztos azt evszel.Szerintme öltözködhetsz vegyesen is kérdező,de nekem van két ilyenkor barátnőm és nekik a csőhaj-márkás cucock-vasalt haj jön be és IGEN szerintük a csövessapkás srácok 90%-a helyes.ez van,ilyen a mai generáció:))
16/L
Kedves utolsó, akkorát röhögtem a kommenteden, hogy ihaj.
Nálad a márka fogalma kimerül a conzerv cipőben? A márka nem csak ezt jelenti. (De nekem van egy tippem, miszerint neked a retro jeans már csúcsmárka) Tudod, ha ez a gyerek felvenne egy Levi's farmert, egy Lacoste inggel, ugyanúgy márkás lenne (sőt, kb. ezeket nevezik MÁRKÁNAK) és még normálisan is nézne ki.
Eléggé el vagy te tévedve, kisanyám.
LoL ezen a válaszon én is nagyot röhögtem:D
Egyben viszont egyetértünk kedves 16L, ilyen ez a mai generáció, elbsztt...:) Viccen kívül, csak azok buknak az ilyen csőgatyás kislányokra, akik agyilag nem elég érettek. Nem véletlenül akarnak a 16-17éves lányok is már huszonéves barátot. Mert ők férfiakra vágynak, nem ilyen kis puhány pötsökre:P Persze kivételek mindig vannak, mint te meg a barátnőid:)
Ui.: A DC-n és Converse-n kívül is léteznek márkák, sőt messze jobbak...
A 68% os gyerek nem mond hülyeséget.
Itt tényleg mindenki szidja ezt a stílust, de azt mondjátok már meg nekem, hogy mér látom az utcán sokszor, hogy rengeteg páwa gyerek fullos barátnővel van, közbe a lányok állítólag rá se néznek az ilyenekre.Hogy van ez?:0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!