Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a rucikról? Fontos : ) cipő+dzseki

Figyelt kérdés

1. Ez a dzseki: [link]

ez inkább sportosabb nem? Így hétköznapra nem lenne furi? :)

2. cipő: [link]

Szerintetek nem gáz egy ilyesmi egy nőn? :) Én nem szeretem a most divatos farmereket, hogy nagyon passzos, szerintem ahhoz jól nézne ki. De rendes bőszárúhoz??

(L/26) Köszi!

2012. febr. 10. 06:54
 1/5 Kincső Szabó ***** válasza:
A dzseki tetszik (inkább a lilás), a cipő nem annyira de szerintem nem gáz egy nőn egyáltalán.
2012. febr. 10. 07:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is a lila tetszik :))
2012. febr. 10. 07:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, a kabáttal nincs semmi gond, jól néz ki. De a cipő nekem sem tetszik, de ez pusztán személyes vélemény. De ha te hordani szeretnéd, akkor egy kényelmes bőszárú nadrággal el tudnám képzelni (én is szeretem az ilyen nacikat, mert alá tudok venni mégegyet, ha nagyon hideg van).
2012. febr. 10. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a kabát marha csúnya, nem nőies. Kb. hógolyózni mennék ki max. ilyenbe.

A cipő sem jobb... :S Amúgy ez trapézzal normálisabban áll, mint a csőnacikhoz, mert azzal úgy néznél ki ebben a cipőben, mint a mikiegér.

2012. febr. 10. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Csúnya mind2. A kabát különösen, a cipő mondjuk nem annyira gáz, ha amúgy is sportosan öltözködsz.
2012. febr. 14. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!