Van egy Deichmann szőrös csizmám, bárhol ki lehet cserélni?
Figyelt kérdés
Szolnokon vettem,és Egerben ki lehet cserélni?Garis még!
köszi!
2012. febr. 9. 17:55
1/9 anonim válasza:
ki fogják cserélni, csak vidd el a számlát.
2/9 A kérdező kommentje:
felhívtam Szolnokot,de ott már nincs ilyen csizma,és ott cserélném ki,ahol meg van!A számla megvan! :) köszi
2012. febr. 9. 18:03
3/9 anonim válasza:
Igen, bámelyik deichmannban kicserélik.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó! Már csak az a kérdés,h honnan szedek ugyan ilyen csizmát ilyenkor...! Egerben nincs,felhívtam!
2012. febr. 9. 18:10
5/9 anonim válasza:
nézd meg a deichmann honlapján, és keress rá a cipőre. ott azt is meg tudod nézni, hogy hol van, de át is lehet hozatni az egyik üzletből a másikba a cipőt.
6/9 A kérdező kommentje:
Komolyan? most beszéltem a Jászberényivel,rendelnek,5 munkanap után megérkezik!Akkor például Szolnokra átkérhetem?
Ott is foglalkoznak akkor a problémmámal?Ugyanis az a baj,h az egyiknek lyukas a talpa,a másiknap pedig 5 centi hosszan elvált a talpa!Először cipészhez küldenék!De a lyukas talpat hogyan csinálnák meg?
2012. febr. 9. 18:56
7/9 anonim válasza:
ha le akarnak pattintani, reklamálj addig, amíg nem fogják oda szállítani a cipőt.
8/9 A kérdező kommentje:
köszii a segítséget! jöv.héten kiderül,h mi lesz. Am akkor felhívhatnám Szolnokot is, h rendeljenek csizmát,és akkor nem kéne megvárnom azt sem,még átküldi Jászberény!
2012. febr. 9. 19:16
9/9 anonim válasza:
Azért ne vedd biztosra, hogy ki fogják cserélni vagy megjavíttatják, mert a talp kilyukadására simán ráfoghatják, hogy azért történt, mert csoszogtál, rendellenesen koptattad, én már jártam így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!