Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kell rákeresni e-bayen...

Hogyan kell rákeresni e-bayen a replikás cuccokra?

Figyelt kérdés
Szeretnék kopi cuccokat rendelni e-bayről ,de nem tudom,hogy hogyan kell rákeresni,tudom,hogy főleg ázsiában vannak ilyenek.Ilyen érdekelne,hogy Rayban,Louis Vuitton stb..Már próbáltam beirni,hogy copy,fake,de egyikre sem adott be semmit.Előre is köszi a válaszokat.

2012. febr. 8. 15:15
 1/4 PT-Daniel ***** válasza:

Mivel a törveny tiltja a markak hamisitasat, az e-bay üzletszabalya is eleget tesz ennek!

Lehet talalni, de ezek jogsertöek es jogosan reklamalhatsz az e-baynel miatta.

Ha nem engedheted meg magadnak, inkabb valassz olcsobbat. Sokkal kevesbe ciki, ha a H&M-böl öltözködsz izlesesen, mint, hogy lerijjon rolad, hogy hamisitvanyokat hordasz!

2012. febr. 8. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerinted odaírják hogy hamisítvány, mikor az tilos? Egyszerűen beírod hogy "Louis Vuitton" és megnézed mit találsz olcsón.
2012. febr. 8. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Meg állítsd be hogy legolcsóbbtól nézze, meg hogy Buy it now-al :)
2012. febr. 9. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Rendelj nyugodtan, remélem a vámon megfogják és vádat emelnek, jól.
2012. febr. 18. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!