Nyusziszállítót honnan lehet venni? Olyan oldalt keresek amin a nyúlszállító is szerepel. Hogyan lehet rákeresni?
Figyelt kérdés
már többféleképpen beírtam hogy nyúlszállító de nem olyanok jöttek ki amikre vártam. tudnátok nekem segíteni abban mit is írjak be ?2012. febr. 6. 09:05
1/3 anonim válasza:
Lehet azért nem dobott ki olyat, amilyet keresel, mert vagy "rágcsálószállító" néven vannak, vagy "macskaszállító box" :) Ha rövid utazásra viszed a nyuszit, akkor elég a kisebb: [link]
Viszont, ha hosszabb útra, akkor mindenképp a macskáknak valót vedd meg, árban kb. ugyan annyi, csak nagyobb és kényelmesebb a nyuszinak: [link]
3/3 anonim válasza:
Azt írd be hogy kisállat hordozó..nem szálító:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!