Csak én látom hülyén ezeket a dolgokat? Vagy szerintetek is ultracinkes?
Tényleg jó, hogy vannak még hasonlóan gondolkodó lányok, akik velem is egyidősek...:) egyszerűen rosszul vagyok azoktól a lányoktól/fiúktól akik ilyen gagyi cuccokról elhiszik hogy EREDETI (istenem a sok buta).. és büszkén viselik, rajoskodnak.. közben meg annyira se értenek hozzá, ne vegye be a kamut.. és akkor kislányok hordják az Lv cuccokat a bkvn a táskát az övvel...hát mekkora röhej.. ez a márka becinkelése is..plusz a kedvencem amikor a szettből kiderül, hogy meg sem engedhetne magának egy 200ezres táskát...
amúgyvan egy hasonló bejegyzés a christian louboutin hamisítványokról, az egyik ismerősöm is ekkora buta, hogy elhiteti többszáz ismerősével hogy neki olyanja van...
Huhh, régi a poszt, de most bukkantam rá! A harisnyát lánynak: már miért lenne ciki a harisnya? Én egész télen azt hordok, jó vastagat, tunikával! És igenis a harisnya mindig divat! A Leggings pár év és sztem ciki lesz, bár most én is hordom... (Zokni nélkül) :D
A témához:
Teljesen gáznak tartom a hamisítvány dolgokat! Ha valakinek nincs pénze a luxusra, akkor vegyen olcsóbb, de eredeti terméket!
Szerencsésnek érzem magam, nekem vannak eredeti dolgaim, amiket hivatalos üzletekben vásároltam külföldön. Prada táska, gucci kendő, Balenciaga szandi, stb... Imádom őket! De pl egy LV-t már nem vennék, mert a sok hamisítvány miatt tucat lett, és engem is azonosítanának a sok hülyével, akik elhiszik, hogy 10000-ből vaterán eredetit vettek.... Felhúzom magam ezeken, mert egyébként nagyon tetszenek az LV-k is nekem, de így letettem róla. ( és mielőtt jönnének a kommentek, én dolgozom meg a pénzemért, nem szüleimtől, és nem a pasimtól követelőzöm, és eszkort sem vagyok, saját cégem van!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!