Varratnék ruhát, de nem tudom mennyi anyagra van szükség, valaki ért hozzá? (kép lent)
Szóval szeretnék egy báli ruhát varratni, olyat amilyen a képen van. Tudnom kéne, hány méter anyagra lenne szükségem, mielőtt varrónőhöz mennék, mert az anyagokkal lesznek a legnagyobb kiadások =// Valaki hozzá értő?
+ a mell alatti résszel lesznek gondok, nem tudom honnan szerzek olyan csipkét(?)
ezt egy varrónő meg tudja mondani, le kell mérnie téged
méteráruban pedig biztosan kapsz csipkét
max. 30 centi kell fekete szaténból/selyemből,
kb. 20 centi fekete csipke (én rendes pamutcsipkére szavazok, utálom a gépit)
és mivel eléggé fodrozódik, ezért 2-3 méter organza vagy selyem az aljához.
ja és igen, kapsz csipkét méterárúban, lehet méterre venni. van szélcsipke és méteres csipke is, végben.
árra minimum 10-15-öt el fog kérni a varrásért a varrónő, és 5 alatt nem úszod meg az anyagárat sem. de amúgy a varrónőnek meg kellene tudnia pontosan mondania, hogy mennyi anyag kell hozzá! olyanhoz ne menj, aki erre nem képes.
Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem inkább ilyet varratok, és akkor nem kell bajlódni a csipkével:)
amúgy a varrónő 4-5ezer forintért megvarrja nekem, az anyag miatt izgulok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!