Lányok nektek tetszik ha 1 fiú Ralph Lauren ruhákat hord?
??? az meg milyen?
én azt szeretem ha egy fiú/férfi így öltözködik:
vagányan(farmer, westerncsizma, wasternkalap)
és/vagy metálosan( fekete, láncok, bakancs)
vagy elegánsan( öltöny, esetleg zsabós ing, kissé vámpíros beütés...)
22:24-es vagyok
Azért nem ismerem, mert gondolom a hangzása alapján ez egy ember neve, és ha egy tervező nevét viseli egy ruha, akkor az nem olcsó...
Egy hasonló ruhadarab árából szerintem én 2-3 hétig kajálok, szóval nincs ingerenciám megismerni, mert kifizetni sem tudnám, és ha tudnám sem adnék ki ennyi pénzt ruhára, a barátom meg pláne nem!
És nem feltétlenül a drága a tetszetős... kb ezért nem ismerem, és nem is érdekel a divat, az élet nem ebből áll és nem is szükséges hozzá...persze a jó megjelenés sok élethelyzetben szükséges, de az nem a divaton, hanem az ember ízlésén és az intelligenciáján múlik...
Figyelj, minden nő más, tehát minden nőnek más jön be egy férfin. Nekem személyszerint rögtön megakad a szemem azokon a pasikon, akiken ilyen ruhák vannak:
burberry, fredperry, lonsdale, ralphlauren, thorsteinar, alpha.... de sok nőt egyátalán nem érdekel mi van a pasin mert nem is figyelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!