Szerintetek hogy nézek ki? 10 skálán?
2012. febr. 1. 20:48
1/8 anonim válasza:
a LÉKBŐL nemsok látszik de ha egytöl 10ig akkor ugy pici képből 8:DDD L/14
2/8 A kérdező kommentje:
itt egy másik. téll az aprób hibákat irjátok már le, hogy nézhetnék ki jobban. kort nemet lehet írj. a második kép kicsit rosszab, de mindegy majd tudjátok.
2012. febr. 1. 20:57
3/8 anonim válasza:
10-ből mondjuk 5. Éppen azért, mert ilyen kérdéseket teszel fel. 10-es csak az alfa hímeknek jár, de ők soha nem tennének fel hasonló kérdést pld. ezen az oldalon :)
22/L
4/8 anonim válasza:
Végre valaki, aki nagyjából férfinak néz ki, és nem búzatábla kisfiú....
8/10
Hogy min kéne változtatnod: az fülhallgató, ami a nyakadnál kilóg? ne hordd így, nem kelt jó benyomást.
5/8 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat még jöhetnek. nem akarok 10/ 10 lenni, elég lenne csak 10/9. tehát ugy akarok kinézni hogy azt mondják hogy váh:D de már fejlődök. fél éve még 10/-10 voltam, és elhatároztam hogy változok, és sikerült. utolsó: hol látsz te füllhalgatót. bcs saját kép de én nem látok, meg nem emlékszem hogy lett volna
2012. febr. 2. 05:40
6/8 anonim válasza:
10/5 a szemöldököd nem igazán jó
8/8 anonim válasza:
A szemöldöködre ráférne egy formázás, csakhogy meglegyen az összhang a két oldal között, persze nem ilyen lányosra szedett.. de ha elmész kozmetikushoz ő pár perc alatt megigazítja és max 500ftért.. :) A hajad kissé lehetne rövidebb, ha elöl felállítva hordod.. Hidd el, ha egy pasi ad magára az nem szégyen :)Amúgy ok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!