1/15 A kérdező kommentje:
még esy kérdés:
Melyik testzik jobba?Az első vagy ez: [link]
2012. febr. 1. 19:08
2/15 A kérdező kommentje:
bocsi...*tetszik jobban
2012. febr. 1. 19:08
3/15 anonim válasza:
első egyáltalán nem,második az tetszik.
30/F
4/15 anonim válasza:
első jobban tetszik. de egyáltalán neméri meg. Gondolom bijou brigit-es vagy six-es...
5/15 A kérdező kommentje:
Egyiket megrendelem úgyis..de nem tudok dönteni
2012. febr. 1. 19:27
6/15 anonim válasza:
Sztem a másodikat! Az első óriási és ronda,legalábbis nekem nem tetszik a második jobban bejön! De dönts,ahogy akarsz! Am én a másodikért 3000 ft.-t is adnék.
7/15 A kérdező kommentje:
a második csak 930ft..Megéri..
2012. febr. 1. 19:34
8/15 anonim válasza:
én a másodikat venném meg a helyedben, mert különleges, olyat nem látsz minden 2. emberen, olyan rózsásat meg szinte mindenki hord mostanában, és sztem ronda az ilyen nagy (nekem cuki pici van <3)
9/15 A kérdező kommentje:
2012. febr. 1. 19:42
10/15 anonim válasza:
A lila nagyon szép, de a többi se rossz. Szerintem a lilát vedd meg! Az a fülbevaló is nagyon szép amit utólag linkeltél!!
Köszi a tippet, most már én is nézni fogom ezt a bizsu ékszeres oldalt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!