Egy srácon legyen gyűrű?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, sohasem hordtam semmilyen ékszert, egy pár napja viszont kaptam egy ezüst gyűrűt. Nagyon szép, csak nem tudom hogy hordjam-e, ugyanis szokatlan hogy ékszerem legyen,kicsit olyan b*zisnak érzem magam tőle .....az illető akitől kaptam, biztos nem örülne ha nem hordanám....
Ti mit gondoltok?? Előre is köszönöm!
22/F
2011. szept. 5. 16:29
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan hordjad, nem b*zis. :)
2/10 anonim válasza:
Mi az isten baja van manapság mindenkinek? B*zisnak érzed magad egy gyűrűtől? Legfeljebb ha anélkül is az vagy akkor leszel b*zis. Ha meg barátnőtől van akkor nem ezen kéne gondolkodnod hanem örülni neki és le se venni...
3/10 anonim válasza:
Én hordok egyet, sokat leszóltak mikor mondtam hogy gyűrűt veszek, de magasról a véleményükre... :D
18/F
4/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik. Pasin egy normális ezüst gyűrű, egy vékony nyaklánc esetleg kis medállal és óra, ezek nálam alapkellékek egy igazán sármos pasinál :)
26/N
5/10 anonim válasza:
Engem zavar férfin az ékszer, kivéve ha jeggyűrű. De a páromnak volt egy arany karkötője, és meg kell vallanom, bár eleinte furának találtam, egy idő után rájöttem, hogy szexis. (Csak sajnos elvesztette.)
6/10 anonim válasza:
Ha tetszik, és nem is szeretnéd megbántani az illetőt, mire vársz? Nyugodtan hordhatod :) Egyáltalán nem b*zis, nem értem a mai felfogást ezekkel kapcsolatban...
7/10 anonim válasza:
Szerintem tök szexi, nyugodtan hordjad!(: És egyáltalán nem bu.zis..
8/10 anonim válasza:
Ha nem túl csicsás, akkor perzse
9/10 anonim válasza:
Nem rossz a gyűrű, de egy elegáns óra mindent visz!
10/10 anonim válasza:
Igenis, viseld bátran! Egyáltalán nem kell ettől félni, szerintem nagyon jól áll egy fiatal srácnak, főleg, ha a barátnőjétől kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!