Szerintetek ruhacsomagot megéri árulni vaterán? Ha igen, akkor 1 ft-os aukcióval kezdjek?
Figyelt kérdés
vannak benne szinte új ruhák is, és szerintem nagy részük nagyon szép, ruhacsomagként olyan 15000 ft-ot kérnék értük. nem tudom, hogy megkockáztassam-e az 1 ft-os aukciót, mert sajnálnék tőlük pár ezer forintért megválni. ti hogyan csinálnátok?2012. febr. 1. 14:01
1/2 anonim válasza:
Ha ilyen "sokat" érnek akkor szerintem ne kockáztad meg az 1 Ft-os aukciót vagy állíts be minimálárat, mert könnyen lehet hogy épp nem kell senkinek és valaki megnyeri 1Ft-ért aztán darabonként tovább adja. Az új darabokat eladhatnád egyenként, így többet kaphatsz érte.
2/2 anonim válasza:
Szerintem semmit ne indíts 1 Ft-ért. Külön-külön rakd fel mindet egyenként és a kikiáltási ár annyi legyen, amennyit nem sajnálsz értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!