Ez az összeállítás szerintetek hülyén néz ki?
Figyelt kérdés
Ilyen póló: [link]
Egy pirosas rózsaszínes (olyasmi színű mint a pólón a pirosas szín) olyan színű hosszú gombos pulcsi
Fekete cicanadrág,rá egy fekete rövidnadrág +térdaláérő csizma?? :O
Ha esetleg így nem jó, akkor valakinek ötlet,hogy hogy vegyem fel,mit ne vegyek fel ezekből stb..:) Köszönöm!:) 14/L
2012. jan. 30. 21:31
1/10 A kérdező kommentje:
Hahóóóó! Valaki???
2012. jan. 30. 21:42
2/10 anonim válasza:
Hát nem lehet rossz :D de nem fogsz fázni?:D
3/10 A kérdező kommentje:
Ha nagyon hideg lesz nem hiszem,hogy így megyek:) Bár a kabátom is a fenekem alá ér:) Szóval annyira nem fogok megfagyni szerintem.:)
2012. jan. 30. 22:19
4/10 anonim válasza:
Akkor jó :D de amúgy szerintem converse vagy valami más edzőcipővel is jól nézne ki :D
5/10 anonim válasza:
a pulcsi szerintem nem jó ehhez, a többi nagyon jó lehet együtt
6/10 anonim válasza:
Nem rossz, semmi extra, szerintem. :)
7/10 anonim válasza:
Szerintem sem rossz, bár hosszúnadrággal jobban nézne ki. Nekem személy szerint kicsit furán néz ki, amikor valaki két nadrágot húz egymásra.
8/10 A kérdező kommentje:
Ma így mentem suliba.:)
A pulcsit most csak azért raktam bele mert hideg van:)
2012. jan. 31. 18:03
9/10 anonim válasza:
hát én a nadrágot nem venném fel, CSAK A CICANADRÁGOT.
és inkább a kardigánt cserérd le bolerora!
10/10 A kérdező kommentje:
hát most ez az összeállítás amúgy is felejtve,mivel -20°C-ok vannak kint és eszem ágába sincs felvenni cicanacit o.O Vagyis de, a farmer alá :D
2012. febr. 7. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!