Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kb mekkora sarkú...

Vicsi,vicsu kérdése:

Szerintetek kb mekkora sarkú cipőt vehetnék fel ha 13 és fél éves vagyok? Létszíves linket küldjetek.

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2 cm
2012. jan. 29. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi volt a legmagasabb, amit eddig hordtál. Mert az nem úgy néz ki, hogy a másfél centiről átváltasz 12 centire és bírsz menni. Mindig csak 1-2 centivel vegyél magasabbat az előzőnél, ami kényelmes volt, és hozzászokott a lábad. Így pár év, mire eljutsz az igazán magashoz, és akkor már nem is leszel hozzá piszokul fiatal.

Egyébként ne csak a centikre figyelj, hanem a sarok vastagságára, a talp lejtésére stb., mert ezeken is múlhat a kényelem!

2012. jan. 29. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:

"létszives" xd inkább légyszives. de nem nyelvtan órán vagyunk!

Szerintem 5 cm éppen elég [link]

Lehet hogy még ezis sok:S

2012. jan. 29. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:

4., ha már javítasz, akkor jól javíts. :,) Helyesen írva légy szíves.

Kérdésre válaszolva, szerintem ha nem telitalpú lenne a cipőd, akkor elég a 4 cm is, viszont ha telitalpú, akkor a 6 cm-es sarkú is kényelmes.

Nekem ilyenem van, ennek 6,5 cm magas a sarka: [link]

2012. jan. 29. 21:12
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!!

2. válaszoló: hát volt már több eltérő magasságú is de az eddigi legnagyobb 8-cm volt és köszönöm megfogadom a tanácsodat!!

4. válaszoló: mind kettő fajtát szokok hordani..

2012. jan. 31. 19:20
 6/11 anonim válasza:

sztem amekkoraban tudsz jarni de ne nezz ki k***anak benne

5cm belefer de tobb sztem mar nm

2012. febr. 5. 10:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát már mentem 8 cm-es ben is és nem volt nehéz bár 5 cm tényleg jobban menne a koromhoz!!!
2012. febr. 8. 06:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt úgy szokták mondani hogy légyszíves, egyben xd de sztem is max. 5 cm. És ha kijavítasz egy jó javítást, akk legalább helyesen;)
2012. febr. 8. 21:14
 9/11 anonim válasza:
attól is függ hogy hova veszed fel.. nem mindegy hogy iskolába vagy egy szalagavatóra:)
2012. febr. 9. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Off: külön kell írni, mert a 'legyél szíves' rövidített változata, ami gondolom érthető, miért kell külön írni. A legyetek szívesek is 2 szó.

Ha javítod, ahogy más javít, jól javíts. c(:

2012. febr. 9. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!