Küldjetek kérlek képeket nekem, arról, hogy 85-90 kilósan mit vehet fel egy nő ilyen kánikulába?
Azt nem írtad hány éves vagy. Szandált sem bírod elviselni?
ez szerintem nagyon csinos:
turkálókban vagy direkt teltebb hölgyekre való ruhákat áruló üzletekben találhatsz szép, divatos holmikat. Esetleg vaterán vagy tesz-veszen. Egy ismerősöm is kb. ennyi mint te, ő kismama ruhákat vett, de meg nem mondaná róluk senki, hogy az az :)
28 éves vagyok és 168 centi 85 kiló.Nagy a fenekem meg a combom.Tehát alul vagyok nagydarab.A karom ahhoz képest vékony amekkora fenekem meg combom van.Nadrágokat is mindig úgy tudok csak venni magamra,hogy 2 számmal biztos nagyobb kell a combom és a fenekem miatt,de a dereka mindig óriás.
Felsőből M,L-es méretűeket szoktam hordani, bár ez attól is függ milyen márka.
cipőt ma néztem olyat szeretnék ami nyitott de elöl az orrészen zárt és a sarkánál is.Ma találtam is de 11 ezer forintba került nem tudom megvenni sajnos:(
Magassarkút mennyire bírod?
Mármint megfájdul benne a lábad?
(Én nem nagyon bírom, bár most van egy nem túl nyitott szandálom, ami magasszárú, és magassarkú, Deichmann-ban vettem, ebben tudok menni, egyébként meg nőiesebb, nem legegyszerűbb, hanem mintás v vmilyen tornacipő. Igaz már "csak" 67-68 kg vagyok, de én is voltam 80 a lányom születése után, meg régebben is 165 cm-hez. De most is leginkább vékony anyagú sportcipők...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!