Az mit jelent, ha azt mondják, cukin öltözöm? 14L
Figyelt kérdés
Nálatok ez mit takar? Mondták már azt is, hogy elmehetnék rajzfilmszereplőnek:P2012. jan. 28. 15:56
2/4 anonim válasza:
Nekem is az olyasmi, amit az első linkelt.. :D
3/4 anonim válasza:
sszerintem színesen! :)
Na meg ugye mintás szoknyákat és masnikat képzelek el:DD
Nekem tetszenek, de nem az ilyen rózsaszínesek:)
4/4 anonim válasza:
Nos nem azt mint a fent belinkelt képen(kinek mit jelent, nekem mást) színes öltözködés, esetleg mintás felső(állatfigurás pl.) két copf és esetleg masni a hajba. Vagy az is lehet hogy alapból kicsit kislányosak vonásaid(jó értelemben) és amiatt találják az öltözködésed is cukinak mert annak látnak. De mivel nem láttalak ezért ezt nem tudhatom. Nekem inkább azt szokták mondani hogy laza az öltözködésem, néha kicsit rockeres bár az ritkábban. Alapjában csajosan szoktam kinézni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!