Kicsi vagy átlagos?
Figyelt kérdés
a 75d-s mellméret az kicsi? vagy átlagos? 19 vagyok.2012. jan. 24. 21:58
1/18 anonim válasza:
A D jó nagynak számít, pláne a 75cm-hez képest.
2/18 anonim válasza:
Ne marháskodj, enyém is akkora, és mindenki azzal jön hogy micsoda dudáim vannak... Amúgy tény, hogy 100 kilós testsúly alatt, ha van is olyan, de kevés az ennél nagyobb természetes mell...
3/18 anonim válasza:
de nagy szar kamu kérdés :D tuti deszka vagy
4/18 A kérdező kommentje:
ha deszka lennék, akkor azt tettem volna fel, hogy a '70a-s az látszódik?'...
2012. jan. 24. 22:24
5/18 A kérdező kommentje:
egyébként 155 centi vagyok.
2012. jan. 24. 22:26
6/18 anonim válasza:
Haha, az akkor is ordít, hogy csak arra vágysz, hogy fényezzenek meg dicsérjenek.
8/18 anonim válasza:
Így látatlanban nehéz véleményt alkotni, de szerintem az éppen a határon van: nem ízléstelenül nagy, de nem is kicsi.
Szóval szerintem pont tökéletes! Bár lehet, hogy a hátad fájni fog egy idő után. (amúgy létezik G-s is úgy tudom.)
9/18 anonim válasza:
Én sem értem az ilyen kérdéseket, D mérettel már ha tükörbe nézel is látod hogy ez nagy... nem kicsi, nem átlagos.
Kicsi az A kosár, az átlagos meg a B, a C már nagyobb, a D meg már elég nagy. Vagy ha nem látod nagynak a sajátodat akkor nem jól mérted... vagy nemtudom mit akarsz ezzel a kérdéssel.
10/18 anonim válasza:
Akkor kis-anyám téged nagyon megáldott az ég mert az (magasságodhoz képest ,én 156 vagyok :P) elég jó kis méretnek számít az enyém 70B-C :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!