Milyen ez a cipellő?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik! :D
Amúgy csak bulikban veszem fel.. általában sportcipőt hordok :D:D
2012. jan. 23. 20:40
21/34 anonim válasza:
nem értem a válaszolót, egyáltalán nem értek vele egyet, semmi k*vás nincs az ilyenekbe csak ha vki túl prűd...
23/34 anonim válasza:
Attól függ hogy veszi föl,ha úgy mint a kérdező akkor az.
24/34 anonim válasza:
Én már egyszer leírtam a véleményemet, de egyszerűen muszáj megkérdeznem, hogy mit láttok ebben k*vásnak? Szerintem nincs benne semmi pláne. Nyilván harisnyával venné fel a kérdező is, és abban, hogy egy platformcipőt, felveszünk egy miniruhával (ráadásul buliba) főleg, ha még harisnyát is veszünk alá... lehet, hogy én vagyok hülye, de abban semmi, de semmi k*vás nincsen
25/34 A kérdező kommentje:
mi az hogy ahogy én veszem fel? te látod , hogy milyen ruhával szoktam felvenni? szerintem egyáltalán nem k*rvás egy szép koktélruhával..föleg nem harisnyával ahogy az utolsó irja.. és amúgy nem értem miért kéne sportcipőben menni meg farmerban mindig, azért mert néha felveszem nem vagyok k*rva.
2012. febr. 2. 19:31
26/34 A kérdező kommentje:
és elég uncsi szerintem ha valaki mindig tornacipő farmer kombot hord.. miért ne lehetne magassarkút is felvenni...?
2012. febr. 2. 19:32
27/34 anonim válasza:
miniruha,platform,harisnya,buliba?nem kur.vás?nem muszály tornacipő farmer mindig,vannak másmilyen cipők is.De te is tudod hogy kur.vás mert akkor nem tetted volna fel a kérdést,és főleg nem küldtél volna képet.Így elég gáz hogy felháborodsz ha valaki azt írja hogy kur.vás.
28/34 A kérdező kommentje:
ha nem teszek fel képet akkor mégis honnan tudjátok hogy pontosan milyen cipőről beszélek ?:D amúgy meg nem háborodtam fel, felőlem aztán azt gondolsz amit akarsz ha szerinted k*rvás akkor legyen az! :D
2012. febr. 5. 17:25
29/34 anonim válasza:
Nem csak szerintem.H nem küldesz képet,csak leírod milyen akkor is tudjuk.
30/34 anonim válasza:
undorító :(
biztos kényelmes ilyen utakon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!