Milyen ez a cipellő?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik! :D
Amúgy csak bulikban veszem fel.. általában sportcipőt hordok :D:D
2012. jan. 23. 20:40
11/34 anonim válasza:
Férfiként nem tetszik igazán.
Bár biztos van olyan alkalom és ruha amihez jól állhat.
12/34 anonim válasza:
Örülök hogy tudsz benne menni :D Én nem tudnák. Épp ezért mondom azt hogy csúnya mert irigykedek :)
13/34 A kérdező kommentje:
:DD hát én is örülök xD bár mikor ilyen macskaköves uton kellet benne átmennem akkor majdnem kitörtem a lábam xD
2012. jan. 24. 21:17
14/34 anonim válasza:
és nem rossz olyan cipőben bulizni amiben majdnem kitöröd a lábad?
15/34 A kérdező kommentje:
nem töröm ki benne a lábam :D szóval nem, nem rossz :D
2012. jan. 26. 14:26
16/34 anonim válasza:
Sok lányon láttam már, és épp ezért nem hordanám, nem szeretem ha ugyanolyan cuccai vannak másoknak, mint nekem. Amúgy lehet, hogy kényelmes, meg minden, de nem venném fel, mert bulizni nem járok, utcára meg minek? :D 17L
17/34 anonim válasza:
Há elég kur.vás,főleg ha így hordod.Minek veszel fel buliba ilyet,ha amúgy lapostalpút hordasz ?,,néha kel ilyen is",ezekszerint szereted ha kur.vának néznek az emberek.
18/34 A kérdező kommentje:
Mi az hogy igy hordom..? hát hogy? ha arra gondolsz hogy pl koktélruhával akkor sztem meg nem k*rvás csak buliba nem mehetek macinaciban meg sportcipöben :D és ?,,néha kel ilyen is" arra irányul hogy nem járhat az ember mindig sportcipöben mert néha jó nöisen öltözni :))) :DD
2012. jan. 29. 20:11
19/34 A kérdező kommentje:
meg eleve buliban hogy néz ki a sportcipö...? föleg ha nem vmi falusi helyre megyek
2012. jan. 29. 20:12
20/34 anonim válasza:
Semmi gáz nincs a sportcipővel.Normálisabb nők olyanba mennek,nem fognak kidobni ha nem olyanba mész.Ki mondta hogy vedd fel macinacival,már a farmer is tramplis?Nőies öltözködéssel semmi baj nincs,de te összekevered a kur.vással.Örülj neki hogy nem te vagy az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!