Most ez az új divat a fiúknál?
Figyelt kérdés
Sokszor láttam a strandon a többi fiún,hogy a fürdő gatya alatt hagyják a boxert,és úgy mennek be a vízbe is.Most ez az új divat?2012. jan. 23. 19:08
1/7 anonim válasza:
Te ezt most hol láttad így télvíz idején? Amúgy én még sosem láttam ilyet...
2/7 anonim válasza:
Kedves első, télvíz idején is lehet menni fürdőhelyekre és igen, ez az új divat:D Gondolom azért, mert az i "menő", ha utcán letolod a gatyád (fiúknak) és kivan a fél segge:D(mármint a boxer) Szóval ezt átvitték a fürdőruhákhoz is(:
[link] gondolom ilyenre/hasonlóra gondolsz.
3/7 anonim válasza:
De a zárt fürdőhelyet nem hívnám strandnak, kedves második!
6/7 A kérdező kommentje:
Télen is lehet menni strandra,ami forróvizes vagy fedett ;)
2# igen erre gondoltam
2012. jan. 23. 20:10
7/7 anonim válasza:
Régebben is láttam ilyet, nem most jött be. Egyébként nem értem, mert belegondolsz abban a boxerban van egésznap, aztán ráveszi a fürdőnadrágot és úgy megy be a vízbe. Talán azért, mert könnyen lecsúszik a fürdőnadrág és akkor alatta ott lesz a boxer.. Jó kérdés mindenesetre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!