Mi a véleményetek erről a csizmáról?
Mi a véleményetek az olyan sarkú csizmáról ami a képen a középső? Most vettem egy olyan sarkút de CSAK a sarka olyan! Mi a véleményetek róla egy 13 éves lányon? 6,5cm a sarka és tudok benne normálisan menni!
13/L
A gond nem az, hogy most kényelmetlen vagy nem illik ilyet hordanod, hanem hogy 13 évesen még nagyon-nagyon sokat kéne fejlődnie a csontjaidnak, és ezzel a cipővel nem a legegészségesebb módon terhelődik a lábad. A lábfejet pedig elég egyszer elszúrni egy életben, és rengeteg fájdalmat tud később csinálni: fej, gerinc, csípő, térd, boka stb.
Nem véletlen, hogy a balett-tanoncokra sem adnak gyerekkorukban spicc-cipőt!
Egyik osztálytársamnak pont ilyen cipője van(a középső a képen) nekem is van hasonló az idén ez divat na meg a retró stílusú holmik.
ezek is divatosak most télen nekem is van ebből a fazonból is és imádom, a suliban sokan hordanak hasonló meg a környéken
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!