A Deichmann-on kívül hol lehet még 3-4 ezerért kapni tornacipőt?
Elárulom, hogy a kínaikban pont ugyan az van, mint a márkás boltokban.
Egyszer vettem egy márkás bugyit. Másnap anyukám hozott egy pont ugyan olyat egy KÍNAIBÓL 3.000 forinttal olcsóbban...
Deichmann-on kívül csak azt tudom mondani, amit a többiek, Second Hand üzletek, turik, kínaik. Máshol ilyen áron nem találsz. (Egyébként szerintem nem minőség, és nem márka a Deichmann. A 10.000 forintos csizmám 2 hét alatt ment tönkre, a 6.000 forintos magassarkú sarka kb. ötödik használatra kitört... Eddig egyetlen cipő bírta, egy lapos talpú papucscipő.)
Üdv.
Szia!
Nyugati aluljáróban nézd meg. Az alacsony számú vágányoknál lemész a mozgólépcsőn, ott rögtön balra. Tegnap jártam arra, vettem magamnak egy magassarkút, de megnéztem a többi cipőt is. Itt a legtöbb inkább egy kicsit mintás, vagy nagyon, vannak harsányak és nem túl harsányak is, de ha jól emlékszem, volt sima fekete is. El is gondolkodtam rajta, hogy kéne nekem is egy ilyen.
Azóval sok ilyen magasszárú van, 2000 Ft körül vannak, semmivel sem rosszabbak, mint a Deichmann-os cipők. Ugyanaz a szint a Deichmann, a kínai bolt és a nyugati aluljáró.
Egyszer vettem tél legvégén egy 965 Ft-os hosszúszárú, magassarkú csizmát, hát ilyen jó csizmám még soha nem volt. Gyönyörű és a legfontosabb, nem fáj benne a lábam néhány óra után sem, egyszerűen tökéletes. Szóval nyugodtan kifoghatsz gyönyörű cuccokat is, amik ráadásul jó minőségűek, akár egy kínaiban is (én nem abban vettem, de biztos vagyok benne, hogy made in China).
Sok sikert a megtalálásához :)
Ui.: a Blahánál lévő Skálában is ki lehet fogni olcsón (3-5 ezer) Ft-ért cipőket. A mostani edzőcipőmet (Wink) ott vettem 4 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!