Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Deichmann-on kívül hol...

A Deichmann-on kívül hol lehet még 3-4 ezerért kapni tornacipőt?

Figyelt kérdés
Bokáigérősre gondolok, szóval magasabbszárú, mint a sima tesi tornacipő és egyszínű nem csicsás, virágos, csíkos, kockás stb. hanem egyszínű: lila, piros, fekete, sárga stb?
2009. máj. 28. 14:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak, ilyen választ vártam volna, amúgy én sem értem miért oylan jó a Convesre tapasztalatból meg másoktól tudom/hallom, hogy hamar tönkremegy..
2009. máj. 28. 21:37
 12/21 A kérdező kommentje:
rs*
2009. máj. 28. 21:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom, hogy a kínaikban pont ugyan az van, mint a márkás boltokban.

Egyszer vettem egy márkás bugyit. Másnap anyukám hozott egy pont ugyan olyat egy KÍNAIBÓL 3.000 forinttal olcsóbban...

Deichmann-on kívül csak azt tudom mondani, amit a többiek, Second Hand üzletek, turik, kínaik. Máshol ilyen áron nem találsz. (Egyébként szerintem nem minőség, és nem márka a Deichmann. A 10.000 forintos csizmám 2 hét alatt ment tönkre, a 6.000 forintos magassarkú sarka kb. ötödik használatra kitört... Eddig egyetlen cipő bírta, egy lapos talpú papucscipő.)

Üdv.

2009. máj. 28. 23:26
 14/21 anonim ***** válasza:
esetleg tesco :) ott vettem én is, van ahol még extrémebbek is vannak, nem csak a sima :)
2009. máj. 29. 11:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Pimkie-ben lehet kapni lilát.nekem is az van:) és csak 2ezerbe került.és már február óta hordom és semmi baja
2009. máj. 29. 16:54
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöööm :-)
2009. máj. 29. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugati aluljáróban nézd meg. Az alacsony számú vágányoknál lemész a mozgólépcsőn, ott rögtön balra. Tegnap jártam arra, vettem magamnak egy magassarkút, de megnéztem a többi cipőt is. Itt a legtöbb inkább egy kicsit mintás, vagy nagyon, vannak harsányak és nem túl harsányak is, de ha jól emlékszem, volt sima fekete is. El is gondolkodtam rajta, hogy kéne nekem is egy ilyen.

Azóval sok ilyen magasszárú van, 2000 Ft körül vannak, semmivel sem rosszabbak, mint a Deichmann-os cipők. Ugyanaz a szint a Deichmann, a kínai bolt és a nyugati aluljáró.

Egyszer vettem tél legvégén egy 965 Ft-os hosszúszárú, magassarkú csizmát, hát ilyen jó csizmám még soha nem volt. Gyönyörű és a legfontosabb, nem fáj benne a lábam néhány óra után sem, egyszerűen tökéletes. Szóval nyugodtan kifoghatsz gyönyörű cuccokat is, amik ráadásul jó minőségűek, akár egy kínaiban is (én nem abban vettem, de biztos vagyok benne, hogy made in China).

Sok sikert a megtalálásához :)

Ui.: a Blahánál lévő Skálában is ki lehet fogni olcsón (3-5 ezer) Ft-ért cipőket. A mostani edzőcipőmet (Wink) ott vettem 4 ezerért.

2009. máj. 30. 07:02
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi :) Amúgy én sem úgyértettem, hogy minden kínai csak konkrétan ne kínaiba kelljen megvennem, mert azok valahogy mégis jobban tönkremennek, mint a Dichmannos meg amiket így aluljárókba stb. lehet venni.
2009. máj. 30. 10:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy minden kínai*
2009. máj. 30. 10:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát, no comment... a kínais cipőm húzza a legtovább... a convers mindig sokkal hamarabb tönkre ment. a deichmannossal meg barátnőm járta meg. esetleg a Levi's-ben, az egész jól bírja és akcióban nem olyan nagyon sok.
2009. júl. 29. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!