A Deichmann-on kívül hol lehet még 3-4 ezerért kapni tornacipőt?
(Második válaszoló vagyok.)
Én azért ajánlottam a kínait, mert ott pl. nagyon olcsóért lehet venni, ha éppen mondjuk csak rövid idejű használtra kell. Én győrben szoktam látni jó kis tornacipőket a lille nevű butikban, ami elvileg kínai meg olasz ruhákat forgalmaz. Olcsó, és nem rossz minőség. (Ott pl. láttam olyan ruhát, ami ugyanolyan anyagból készült mint a blue nature vagy sugarbird ruhák.) Próbálkozz esetleg még a Humanicban, vagy az újpest kp-i Skála áruházban! A Deichmannban amúgy én azóta nem bízok, hogy ott kétszer is vettem (5-7 ezer ft-os cipőt) és mindegyiknek pár használat után kitörött a sarka. Pedig csak 50 kiló vagyok...
(3. vagyok)
Hát ez az... A Converse is az, de az mégis minőségibb. Szóval ha nem örök időkre akarsz venni, akkor kínai meg hasonlók, de ha minőségibbet, akkor nem tudom hogy 3-4 ezerért hol találsz.
A bp-i skála mocskos drága :)) Oda tényleg ne menj :) Szerintem próbáld meg még a Humanicot.
Vagy esetleg second hand-ben. Itt még bele is szaladhatsz egy Converse-be (nem tudom miért vannak ennyire elszállva tőle az emberek. Ez inkább divat, mint minőség). Nekem van számtalan olyan magassarkúm, ami bár használt (sarka, talpa nincs elkopva), de sokkal tartósabb, mint a sokszorosába került "márkás gagyi".
Persze ez csak akkor jó, ha nem irtózol az ilyesmiktől :)
Most meg le lehet szólni, hogy sajnálom a pénzt egy kis feliratra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!