Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Deichmann-on kívül hol...

A Deichmann-on kívül hol lehet még 3-4 ezerért kapni tornacipőt?

Figyelt kérdés
Bokáigérősre gondolok, szóval magasabbszárú, mint a sima tesi tornacipő és egyszínű nem csicsás, virágos, csíkos, kockás stb. hanem egyszínű: lila, piros, fekete, sárga stb?
2009. máj. 28. 14:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Kínai üzletek?!
2009. máj. 28. 14:45
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
Kínaiban, vagy kisebb butikokban mindig van, sokszor pár száz Ft-ért!
2009. máj. 28. 15:07
 3/21 A kérdező kommentje:
Hát, de márkásra gondoltam azért, mitn pl: Deichmann ott is Vty.. Azért sz*rt nem akarok venni.
2009. máj. 28. 15:16
 4/21 anonim ***** válasza:
26%
Mert a Victory marha nagy márka ám. Márka pl. a Converse vagy a Vans, na ezek 10 ezer forint felett kezdődnek. A minőséget meg kell fizetni. Szóval marad a Deichmann meg a kínai üzletek, esetleg a hipermarketek.
2009. máj. 28. 15:21
 5/21 A kérdező kommentje:
Úristen nem lehet egy kérdést feltenni, egyik elküld kínaiba másik leszólja a vty-t nem azt mondtam, hogy mekkora világ márka csal feltettem egy kérdést amire választ vátam tudom, hogy létezik vans stb, DE MONDTAM HOGY 3-4 EZERÉRT, köszi a kedves válaszokat, pff...
2009. máj. 28. 15:43
 6/21 A kérdező kommentje:
És Deichmann-on kívül akkor nem értem miért mondod, hogy marad a Deichmann. Elkéne olvasni a kérdést még egy olyan kérdést sem tehetek fel, amibe azt hittem nem lehet belekötni.
2009. máj. 28. 15:47
 7/21 anonim ***** válasza:

(Második válaszoló vagyok.)

Én azért ajánlottam a kínait, mert ott pl. nagyon olcsóért lehet venni, ha éppen mondjuk csak rövid idejű használtra kell. Én győrben szoktam látni jó kis tornacipőket a lille nevű butikban, ami elvileg kínai meg olasz ruhákat forgalmaz. Olcsó, és nem rossz minőség. (Ott pl. láttam olyan ruhát, ami ugyanolyan anyagból készült mint a blue nature vagy sugarbird ruhák.) Próbálkozz esetleg még a Humanicban, vagy az újpest kp-i Skála áruházban! A Deichmannban amúgy én azóta nem bízok, hogy ott kétszer is vettem (5-7 ezer ft-os cipőt) és mindegyiknek pár használat után kitörött a sarka. Pedig csak 50 kiló vagyok...

2009. máj. 28. 15:50
 8/21 anonim ***** válasza:
62%
aztán a deichmann-ban is kinai van :D:D:D:D csak te nem tudsz róla !!Manapság már mindent kinában csinálnak !
2009. máj. 28. 16:10
 9/21 anonim ***** válasza:
54%

(3. vagyok)

Hát ez az... A Converse is az, de az mégis minőségibb. Szóval ha nem örök időkre akarsz venni, akkor kínai meg hasonlók, de ha minőségibbet, akkor nem tudom hogy 3-4 ezerért hol találsz.

2009. máj. 28. 17:44
 10/21 anonim ***** válasza:
36%

A bp-i skála mocskos drága :)) Oda tényleg ne menj :) Szerintem próbáld meg még a Humanicot.

Vagy esetleg second hand-ben. Itt még bele is szaladhatsz egy Converse-be (nem tudom miért vannak ennyire elszállva tőle az emberek. Ez inkább divat, mint minőség). Nekem van számtalan olyan magassarkúm, ami bár használt (sarka, talpa nincs elkopva), de sokkal tartósabb, mint a sokszorosába került "márkás gagyi".

Persze ez csak akkor jó, ha nem irtózol az ilyesmiktől :)

Most meg le lehet szólni, hogy sajnálom a pénzt egy kis feliratra :)

2009. máj. 28. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!