Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartó kell nekem,...

Milyen melltartó kell nekem, ha túl messze ülnek a melleim egymástól?

Figyelt kérdés
Nagyon..
2009. máj. 28. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Kicsik is???

De nem tudom mit tudsz vele kezdeni.

2009. máj. 28. 14:45
 2/9 A kérdező kommentje:
igen...
2009. máj. 28. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
push-up?
2009. máj. 28. 15:15
 4/9 A kérdező kommentje:
nem akarok push upot, több ok miatt, pl mert van barátom és mekkora csalódás lenne, ha meglátná,hogy fele akkora mint melltartóban, aztán pl strandon is..
2009. máj. 28. 15:20
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
3szög alakú? Mondjuk az nem nyomja össze, de szerintem egy olyan típusú lánynak, mint amilyen Te lehetsz, jól állna.
2009. máj. 28. 15:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát próbáltam, de úgy is messze vannak, kb elférne még egy harmadik mell..:(
2009. máj. 28. 15:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen. Ha kosaras melltartót veszek (nem mintha jó lenne rám, mert a legkisebb is nagy) akkor konkrétan nem fér bele a mellem, mert annyira messze vannak egymástól, hogy a melltartót ketté kéne vágnom, hogy fel tudjam venni :)

Én abban bízok, hogy ha fogyok akkor majd más lesz... de akkor lehet mégsem : :| hát nem tudom...

Nekem is a 3 szög szerű dolgok jönnek be, vagy amit a nyakadba kell kötni.

Ezek egész jól megcsinálják. Különben engem már nem zavar, kicsit tornázni kell, hogy szép legyen a felsőtested és picit izmosodj és felvehetsz szép nyakláncokat is, hogy arra menjen a hangsúly.

2009. máj. 28. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

en is push-up ot ajanlok !! azok megnagyobbitjak picit osszenyomja picit es meg is emeli !!

Strandon is hasznalj ilyen parnas szivacsos dresszeket es melltarto format ami tartja azokat ugy ahogy nekik allniuk kell :D

Jah es a baratodra kiterve.. ha szeretitek egymast nem akadaly ez !!!

Nem kel lszegyeldd hogy mellcsibe akkora anelkul meg kisebb... ezzel midnen lany ugy van mert midneki csak szivacsos melltartot hord !

De ha csak az zavar akkor mondd el neki hgoy azert neked elobe kisebb :P

Maskulomben meg tenyleg nem kell azt figyelni fogadd el magad ugy ahogy vagy :D

pusziii`

2009. máj. 28. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is eláll, ráadásul még nem is olyan kicsik. Így még hülyébb, de ez van :)

Push up melltartót hordok. Van Párom, ő is tudja, de nem zavarja, Neki az a fontos, hogy jól érezzem magam ruhában, arról meg tesz, hogy ruha nélkül is. Ha elég érett és normális gondolkodású a párod, akkor neki se okoz gondot.

2009. máj. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!