Ha a talpam hossza 26 cm akkor hányas cipő kell nekem?
Illetve hogy kell mérni, a talpamon középről, vagy a sarkamtól a nagylábujjam végéig? vagy hogyan? segítsetek, sosem mértem még ilyet !
cipőt szeretnék rendelni de igy nem tudok !
Na, ez vicces!
Az én lábam 24,5-25 cm és bizony 39-es a cipőméretem! Vagyis ha pontos akarnék lenni, akkor 38,5-es, de olyan csak nagyon ritkán van.
A 40-es cipők óriásiak a lábamra.
De hogy lehet egy nálam 1,5 cm-el kisebb lábú nőre is jó egy 39-es cipő? Ja, talán kínai méretezés szerint? :)
Szerintem neked 40-41 méret kell. A párom lába 27 cm, ő 42-est hord, persze férfiben :)
Biztos, hogy 40-es
Nekem 22, 5 cm a lábam és 35-36-os a cipőméretem.
19/L
Nem hordok kínai cipőket.
Csak DC, Adidas meg most pl egy UGG csizmám van, ezek mind 39-esek. - a talphosszam a sarkamtól a a nagylábujjam végéig 25,5 cm !
vagy 40.
bár nálam úgy működik, hogy 37esek a sport cipőim. 36os papucs és balerinacipők, de 35ös platform cipők.
Nem igazán értem akkor a kérdést.
Ha 26 cm a talpad ----> 40-es kell
Ha 25,5 cm a talpad ---> 39-es kell
Ha minden cipőd 39-es ---> 39-es kell
Nem?
(?)
a 26 centi az bizony 41
fogod, zoknis lábbal ráállsz egy papírra, ceruzával körberajzolod, majd a leghosszabb részt leméred
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!