Milyen ruhát vegyek fel?
Figyelt kérdés
Nemsokára Vígszínházba megyek,ki kell öltözni?2012. jan. 22. 18:12
1/6 anonim válasza:
Illik. Nem kell kisestélyi, de valami elegánsabb legyen, tehát ne mackónadrág vagy farmer, bár sajnos az utóbbi tapasztalataim alapján ilyet is fogsz látni a színházban bőven...vérciki.
2/6 anonim válasza:
ki kell igen.amúgy fiú vagy vagy lány?mert esetleg linkelheték képet hogy szerintem mit lehetne:)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi utolsó,lány vagyok,régebben voltam a Vígben,de nem tudom,hogy most hogy járnak oda az emberek
2012. jan. 22. 18:23
4/6 anonim válasza:
Én voltam már színházban és más elegánsabb eseményen is farmerben. Egy egyszínű (főként sötétebb, fekete) csőszárú farmer egy elegánsabb blúzzal, pl. selyemblúzzal, vagy egy blézerrel és magassarkúval nem hinném, hogy vércikinek számít. Még sosem szóltak meg az öltözködésemért. Szoknyát soha nem vennék fel, nadrágkosztümöket meg utálom mert az élére vasalt nadrággal, pláne ha trapéz, a világból is ki lehetne kergetni. Szóval bármit felvehetsz, csak elegáns és alkalomhoz illő legyen. Valóban nem kell kisestélyi, de azért úgy nézz ki, hogy lássák rajtad, hogy nem egy mindennapi utcai viselet van rajtad. 19/L
5/6 anonim válasza:
Csak a parasztok járnak farmerben színházba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!