Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki szandálhoz pamutzok...

Miért ciki szandálhoz pamutzoknit hordani?

Figyelt kérdés

(nőnek)

nem szeretem a nylont és nem mindig van olyan idő, hogy mezítláb menjek, de a szandál kényelmesebb a cipőnél. Nagyon gáz tényleg ha egyszínű pamutzoknit veszek fel szandálhoz?

2009. máj. 28. 10:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%

[link]

Na ezek a kedvenceim. Nem mindegy milyen zokni, nem mindegy milyen szandál.

Anno a csíkosat sem hordtuk kockással és bummm. Jött egy szezon és hirtelen mindenki olyat akart. AZ, hogy egyetemesen PARASZTOS az nagyon visszamaradott nézet. Burberry, Marc Jacobs stb nem fog parasztos és égő dolgokat a kifutóra küldeni. Lehet azt mondani, hogy a kifutón milyen eltúlzott hordhatatlan xar cuccok vannak, de azoknak az üzenet a lényege. Nem szószerint ugyanazt fogják hordani, de üzeni, hogy mi a lényeg.

2009. máj. 28. 13:57
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Hát, engem nem győztél meg ezekkel a képekkel :) Továbbra is azt mondom, hogy borzalmasan néz ki. Persze, van akinek a divat fontos :)
2009. máj. 28. 14:21
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

Nem is arról volt szó, hogy majd mindenkit meggyőzök, nem szeretheti mindenki ugyanazt. Egyszerűen arról, hogy ne ragadjuk le ott, hogy fúj csak a parasztok veszik fel, mert nem igaz. Csak oda kell figyelni, hogy mit mivel. Lehet vicces, vagy nem tetszik de nem parasztos, ha a jó darabokat és jó színeket válogatod össze.

Ha nem akkor viszont lehet kifejezetten égő is.

Zokni-szandál ügyben vékony a határ nagyon kell figyelni.

2009. máj. 28. 14:25
 14/19 anonim ***** válasza:
48%

hát ezek a képek borzalmasak.

másrészt meg modellek,a kifutókon mindig őrült ruhák és kiegészítők vannak,nem utcára tervezték őket.

ezeket sem hiszem,h bárki is felvenné utcára.

2009. máj. 28. 17:53
 15/19 anonim ***** válasza:
A divat mindig változik! Bár alap, hogy szandálhoz zoknit ne, de tényleg fontos, hogy milyen a cip, és milyen a zokni. A Calzedonia-ban pl. vannak harisnya térdfixek nagyon szép mintákban, és az mégsem zokni, és egyedi, csinos. Én nem is tudok balerina cipőben járni, vékony a talpa, feltöri a lábam stb.
2009. máj. 28. 18:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Húú, akkor én jó nagy paraszt lehetek, mert balerinacipőt bizony felveszek akár színes (egyszínű) nejlon harisnyával is. a Calzedonia harisnyabolt katalógusaiban mellesleg csomószor balettcipőben vannak a modellek...
2009. máj. 28. 18:56
 17/19 anonim ***** válasza:
25%

Jézus ilyen elmaradott embereket.

Aki azt mondja hogy a kifutón hordhatatlan borzalmak vannak, annak gőze sincs az egészről. A kifutón látott ruháknak az ÜZENET a lényege! Nem akkora gallér kell például amiből nem látsz ki, mintha egy egész ruhát raktál volna a nyakadba, a normálisabbja veszi, hogy nagy gallér, garbó a divat. Üzenet gyöpöske, üzenet. Az ilyeneknek nincs fogalma sem a divatról, csak okoskodnak, közben meg lejáratják magukat a nagy hozzáértésükkel az olyanok előtt, akik tudják is miről van szó.

Nem csoda, hogy sokan a kínaiból vásárolják össze a szedett-vedett ruháikat, amivel nem is az a gond, hogy olcsó, hanem az, hogy akinek egy csepp stílus érzéke van, sikítva menekül a csicsás borzalmaiktól. És közben azt hiszik, hogy jujj Csillaaaaa szerinted ez jóó, olyan cukiii neeem?

Vagy a másik véglete azoknak, akik a kifutós viseleteket kritizálják, azok fogják magukat, elmennek a westendbe és megveszik a jól kivágott, jó drága ruhát és máris azt hiszik, hogy ők extra trendi divatszakértő nők.

2009. máj. 28. 21:41
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Elozonek:Szerintem nincs igazad!

En inkabb puceron jarok de nem akarok igy kinezni,mint ezek.

Nem gyoposek vagyunk hanem ez tenyleg nem utcara valo.

Az uzenete pedig epp h borzaszto.

De en megnezem az ilyeneket is,mert jokat lehet rajtuk rohogni.Divatosnak erzik magukat.

A kinait meg jobb ha nem irod le mert sokan csak ott tudnak vasarolni,mert csak azt engedhetik meg maguknak.

Orulok ha te megengedheted magadnak de szerintem ezek az ocsmany ruhak megvetele helyett tudnal ennyi penzert normalis ruhakat venni.

Nekem volt egy osztalytarsam anno aki igy oltozkodott es o volt a suliba a "papagaj",mindenki ugy hivta.

Ugy h ennyit errol.

Nem megbantani akartalak,remelem nem bantottalak meg de nem mindenki ugyanolyan es oruljunk neki,h mindenkinek mas az izlese,kulonben ugy neznenk ki mint akiket klonoztak.

Udv:egy kismama

2009. jún. 6. 21:21
 19/19 anonim ***** válasza:
46%

Szia, nem bántottál meg, egyébként ha figyelmesen olvasnál benne van az is, hogy nem az olcsóságról van szó, hanem a csiricsáré dolgokról, amin hihetetlenül halmozzák egymásra a díszítéseket, egyszerűen az ott vásárolható ruhák 80% ronda.

Nem engedhetem meg magamnak a méregdrága ruhákat, kábé kínai árfekvésben szerzem be a cuccokat, cipő kivételével, mert azért keményen fizetek, de cserébe, valóban évekig "ejha" marad mind. Tudni kell vásárolni.

2009. jún. 7. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!