Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki szandálhoz pamutzok...

Miért ciki szandálhoz pamutzoknit hordani?

Figyelt kérdés

(nőnek)

nem szeretem a nylont és nem mindig van olyan idő, hogy mezítláb menjek, de a szandál kényelmesebb a cipőnél. Nagyon gáz tényleg ha egyszínű pamutzoknit veszek fel szandálhoz?

2009. máj. 28. 10:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

IGEN nagyon gáz!

A legcikibb baki amit elkövethetsz.

Vagy zárt cipő+ zokni vagy szandi és mezítláb .

2009. máj. 28. 10:36
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon gáz. Én szandihoz, papucshoz még nylon zoknit se vennék fel. Az csak mezítláb jó. Ha nincs olyan meleg vannak egyszerű kis zárt cipők (pl. balerina).
2009. máj. 28. 10:40
 3/19 A kérdező kommentje:

de balerina cipő szintén csúnya szerintem pamutzoknival:(

mezítláb meg főleg nem egészséges...

2009. máj. 28. 11:11
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Egyszerűen csak hülyén néz ki a szandálhoz a zokni. De felőlem mindenki azt hord amit akar.
2009. máj. 28. 11:35
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
a balerina valóban csúnya zoknival... Ezért nem is veszek fel hozzá
2009. máj. 28. 11:40
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

A szandál,papucs,balerina cipő mind ronda zoknival...

Én vagy egy vékony,színes harisnyát szoktam felhúzni (kivéve papucshoz)de ez is ritka.VAgy titok,harisnyazoknit használok.

2009. máj. 28. 11:54
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

A balerina is meg a szandál is "parasztos" zoknival. A balerinába rakok eldobhato betétet, így mezítláb sem gáz, s hűvösebb időben is jó, nem kell szandi+zokni kombinációt felvenni. És teljesen kényelmes. A szandál egyébként nejlonzoknival is gáááááááááz.

Csak mezítláb jó.

2009. máj. 28. 11:57
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
Én írtam a balerinát, rosszul fogalmaztam. Azt nem zoknival értettem hanem, hogy mégse olyan nyitott mint egy szandi, nem fázik annyira benne :)
2009. máj. 28. 12:18
 9/19 anonim ***** válasza:
71%

ha egy stylist olvasta volna ezt a kérdést tuti infarktust kap!!!

ISZONYAT ÉGŐ!!!

szandál,papucs,balerina cipő CSAK mezítláb!! ha fázik a lábad akkor felejtsd el,ott a rendes zárt cipő zoknival!!

2009. máj. 28. 13:16
 10/19 anonim ***** válasza:
77%

[link]

[link]

[link]

Van ami ciki, van ami nem. Érdemes jól átböngészni az idevonatkozó tanácsokat, bújni a magazinokat, mert egy kicsi különbséggel mellé lehet fogni nagyon.

2009. máj. 28. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!