Melyik a legdivatosabb nép?
Figyelt kérdés
Mely ország lakói adnak a leginkább a megjelenésükre?2012. jan. 20. 23:05
1/9 anonim válasza:
Japánok.. Már ha azt vesszük hogy sok fiú is sminkeli magát.
2/9 anonim válasza:
A svéd lányok szerintem gyönyörűek és nagyon divatosan öltözködnek. Ugye az országnak van pénze, az emberek jól élnek, van miből vásárolni menni.
4/9 anonim válasza:
Hát ez talán leginkább a spanyol világra jellemző, illetve egyes mediterrán nációkra. Plussz megemlítendő még a magyarság is, bár nálunk ez inkább régen volt jellemző.
7/9 anonim válasza:
Attól függ mit számítunk annak . Amúgy szerintem Amerikában vagy Párizsban vannak a legnagyobb divat cégek !
8/9 anonim válasza:
A franciák, az olaszok, lengyelország nagy városaiban is jól öltözködnek, az oroszok is igényesek.
9/9 anonim válasza:
ma 10:17 vagyok, azt lehagytam, hogy még szerintem az angolok is (E. K.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!