Mi a "tinik világában" jelenleg a legutolsó divat? Mit a legdivatosabb felvenni egy átlagos hétköznapra?
Cső (tapadós) farmer vagy cicanaci, Converse tornacipő, cicanacihoz valami csinibb topánka (balerina pl.) mintás póló.
Kézitáska.
Uccsó válaszolónak igaza van.
Pont úgy öltözködöm,ahogy leírta.Oxford cipő,magas derekű nadrág,betűrve egy lezser inggel.Tökéletes.:)
én mostanában rengeteg virágos dolgot hordok és szandit. virágos egyberészes szoknya,vagy akár egy ing..:) sztem ez is kezd bejönni a divatba.
a dorkót csak a kisebb fiatalok hordják (max 18 éves korig) az felett az a hagyományos mamacipő hódít. legalábbis én az egyetemen majdnem mindenkin ilyet látok :)
converse vagy devergo póló, levi's vagy wrangler nadrág , hozzá egy stílusos fekete öv , levi's cipellő.
Ezeket hordom mert egyedi és mondhatni elég jó cuccok , egyébként meg sz**ok a divatra , szerintem ezekkel jobb vagyok akármilyen divatb**nál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!