Szerintetek is jó ez a cipő? (magassarkú)
Láttatok már valahol ilyet Magyarországon? És szerintetek kb. mennyibe kerülhet? :) [link]
Értelmes, és normális válaszokat :)
14:08-as vagyok.
ez egy Christian Louboutin magassarkú :)
Te édes lányom igen ostoba vagy.
A magassarkú sarokra?
Szóval a vezető beosztottságú nők pl. elnökök, igazgatók, vagy csak egy vizsgára induló egyetemista lány is sarki, mert magassarkút visel?!
A tornacipő igénytelen és tucat, ráadásul jól felfáztok benne. De az engem nem izgat.
Tanulj tinó, ökör lesz belőled.
miért? te otthon is tornacipőben járkálsz?
én inkább papucsot hordok.
Senki nem mondta, hogy mindenhova magassarkúba kell járni, de nem is abba a hulladék cipőbe.
Kis tinip i cs a
Nem véletlen, hogy a magyar lányokról már senkinek sem az igényes öltözködési stílus jut az eszébe. Tömegcucc, tömegcucc, tömegcucc.
Mindenki csak tegye a feje búbjára a kontyocskáját, vegyen fel f o sbarna színű kínai műbőrdzsekit, mehet a leggings, tornacipő, felhúzott szemöldök, ugyancsak kakaszínű táska (ami szintén műbőr), az ostoba fejvágás, és végül a g e c irúzs.
Ezt nem nevezném stílusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!