Mi a megengedett öltözködési határ?
Figyelt kérdés
Egy református hitvallású iskolába fogok járni és nem tudom, hogy mi az a dolog ami már nem fér bele. Megjegyzem: Soha nem szoktam kivágott pólókba lenni... inkább magassarkúra és más ruhákra értem. Köszönöm a válaszokat! 15/L2012. jan. 18. 18:06
11/16 anonim válasza:
Előző!Miért csak magassarkút vettél magadnak,meg minek csináltattál műkörmöt?erről nem a suli tehet,abból a 200 ezer ft-ból normális ruhákat kellett volna venni.
12/16 anonim válasza:
Félreérted. Természetesen a ruhatáramat nem újítottam fel, az igazgatónak ironikusan mondtuk, hogy ha nem tetszik neki az öltözködésem, akkor adjon 200 ezer forintot, és veszek belőle garbókat, hosszú nadrágokat, és lapos talpú cipőket. Természetesen ő sem vette komolyan, viszont azóta leszállt rólam, és nem szól bele, hogy mi van rajtam, én pedig hordom azokat a ruháimat, amiket eddig is hordtam.
13/16 A kérdező kommentje:
Nem a magassarkútól lesz az ember k...a!Köszönöm a válaszokat! De aki gondolja még írhat! :)
2012. jan. 19. 15:17
14/16 anonim válasza:
Úgy mondanám nem csak attól.De eleve azt nem értem hogy iskolába,akármilyenbe miért kell magassarkút hordani.
15/16 anonim válasza:
most ne mondjátok hogy ez a cipő egy lányon farmerrel és egy normális kivágású felsővel/pulcsival ribancos..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!