Mi a megengedett öltözködési határ?
Figyelt kérdés
Egy református hitvallású iskolába fogok járni és nem tudom, hogy mi az a dolog ami már nem fér bele. Megjegyzem: Soha nem szoktam kivágott pólókba lenni... inkább magassarkúra és más ruhákra értem. Köszönöm a válaszokat! 15/L2012. jan. 18. 18:06
1/16 anonim válasza:
melyikbe, ha szabad kérdeznem? ez annyira iskolafüggő. ha nincs túl jó neve, nem elit, estébé, akkor egy laza magassarkú simán megengedett.azért miniszoknya, mellkidobós cuccok, haspóló, durva csípőfarmer nem.
2/16 A kérdező kommentje:
Kecskeméti Református Gimnázium eléggé elit és nehéz bekerülni.
2012. jan. 18. 18:16
3/16 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, hogy hogyha vannak olyan magassarkús elegánsabb,inges napjaim akkor felvehetem-e azokat.
2012. jan. 18. 18:18
4/16 anonim válasza:
Én is egyházi iskolába járok. Nekünk térdig vagy térd alá érő szoknya, a magassarkút nálunk nem nézik jó szemmel de nem szólnak meg érte.nem vegyél fel derékig kivágott felsőt se. ^^ remélem tudtam segíteni.
5/16 A kérdező kommentje:
És a magassarkút miért nem nézik jó szemmel?Mondjuk egy 17 éves lány miért ne hordhatna?Ezt nem értem. :D
2012. jan. 18. 18:39
6/16 anonim válasza:
Mert iskolába,főleg reformátusiba vagy,nem az utcasarkon.Ha magassarkút akarsz hordani állj ki oda.
7/16 anonim válasza:
A kecskeméti refi gimnáziumába egészen durva megjelenésű emberek is járnak. Nem hiszem hoyg egy magassarkúval különösebben magadra vonzanád a figyelmet. Nap mint nap láttam őket mert kadás voltam és egyszerre lett vége a tanításnak. Nehogy azt hidd hogy szende szüzek közt fogsz flamingóként grasszálni. Különben meg az első pár napon igyekszel visszafogni magad és ha úgy látod hogy megengedett a magassarkú és az általad preferált ruhadarabok, akkor fokozatosan forgalomba hozod őket.
Biztos lehetsz benne hogy van olyan szentfazék tanár akinek ez nem fog imponálni, de ilyenek mindenhol vannak, nem csak a biblianyálazó iskolákban.
8/16 A kérdező kommentje:
Már elnézést de a magassarkú nem egyenlő a k....val!!! Ez már beteges hogy egyes emberek mindig ezt mondják mikor a magassarkúról van szó! Utolsónak köszönöm szépen!
2012. jan. 18. 22:41
9/16 anonim válasza:
Dehogynem az!Te is külön megjegyezted hogy magassarkút hordanál mint kihívó lábbelit,és felháborodtál hogy miért zavarja ez a tanárokat.
10/16 anonim válasza:
A mi sulink idén lett katolikus. Minket is fenyegettek, hogy ilyen-olyan ruhákat nem lehet felvenni, rövidnadrágot felejtsük el (max. háromnegyedes), felsőknek max. póló nyakkivágása lehet, műkörmöket leszedetni, stb. Próbálkoznak is ezeket betartatni, csak a szüleim közölték az igazgatóval, hogy kérünk 200 ezer forintot egy új ruhatárra, mivel a ruháim nem felelnek meg az elvárásnak. Azóta nem szóltak se a kivágott felsőkért(nem extrémen, de miért kéne nyáron is garbóba járnom, könyörgöm...), se a magassarkúimért (szinte csak az van), se a műkörmömért. Amúgy is, én egy sima gimnáziumba iratkoztam be, nem tehetek arról, hogy ők időközben egyházira váltottak, mert majdnem csődbe mentek. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!