Nem tudok cicababa lenni! Soha sem találok magamra ruhát! Túl nagy a fenekem! Hát sajnos nem vagyok egy vékony lány! 161cm/84 kg! én is tetszeni akarok a fiúknak? Bárcsak énis olyan szép lehetnék! Az embert a ruha teszi, vagy a sminkje?
Te magad írtad, hogy buliban a pasik megkörnyékeznek mind, meg cicagatya, haskidobós felsô, 15 évesen erre lehet büszkének lenni,csak ne reklámozd, pláne egy 84 kg-os csajnak nagy segítség lesz, hogy ô is öltözzön így mert neked bejött?..
attol hogy szeretek igy oltozni,meg nemazt jelenti hogy r*banc lennek!
a "cicababa" szo alatt is biztosan ezt erti!
elobb tanuld meg a szo jelenteset..!
nemugy kezdenem el a segitseget,de a vegen elerne azt !
tetszeni szeretne a pasiknak ,szoval!
Szia.:)
én is duci vagyok. Nagyon bánt is a dolog. Szeretnék én is szép vékony formás lány lenni. Én 14 éves vagyok 167 cm és 60 kiló.
Ha gondolod írj és beszélgethetünk.:)
Amúgy én írtam a vékony szép lánynak, mert ő biztos el tudja mondani, hogy mit csinál jól.:)
#11 mi van savanyú a szőlő? Igen őt körbeveszik a pasik,de látszik irigy vagy neked egy se jut gondolom,neki már 15 évesen több lehetne mint neked. És nem nyalizok mielőtt engem is oltanál de süt a magyarról az irigység,gusztustalan,tegyél érte,hogy te is pics_s jó nő legyél,jah hogy az nem megy a fotelsporttal ez igaz.
Kérdező erre keres rá body.builder.hu és ott az alapismeretek 5 része van.Előbb ezt olvasd el
24 éves vagyok, komoly kapcsolatban élek, de 14 éves korom òta nincsenek gondjaim pasik terén, bár nem vagyok cicababa, átlagos külsővel rendelkezem, átlagosan öltözködöm.
Irigy hadd ne legyek egy 15 évesre, tőlem úgy öltözködik és azt csinál, amit akar.
De ha a kérdező ezeket a tanácsokat követi, azzal csak nevetségessé teszi magát, ha nem az alkatához illően öltözködik, és mást utánoz a viselkedésével, nem magàt adja...
Ess nekem, láss bele az életvitelembe, mert ketten nem fogtátok fel, amit írtam...
Képzelj el egy 84 kilós lányt, ahogy cicagatyában meg topban illegeti magát a pasik előtt, mert a gyk-en egy 15 éves csajnak ez működik és ezt ajánlotta...
Aztán mondd hogy irigy vagyok, mert meg akartam kímélni hogy röhej tárgyává váljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!