Nagyon vékony lányok, ti hol vesztek farmert?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy elég vékonyak a lábaim és ha bemegyek egy Tally Weijl-be, vagy egy New York-erbe, a legkissebb méret is bő rám. Tehát olyan boltokat keresek, amikben nem kínai, jó minőségű és lehetőleg trendi, vékony farmerek kaphatóak. Köszi :)
16/L
2012. jan. 14. 17:12
2/8 anonim válasza:
Tally-ba vannak a sima farmerek és vannak az ún. skinny jeans-ek, ha még az is nagy rád, akkor orvosi eset vagy :D
3/8 anonim válasza:
bocsi, de megkérdezhetem hány cm és kg vagy?:)
4/8 anonim válasza:
Igen én is kíváncsi lennék hány cm/kg vagy :O
5/8 anonim válasza:
h&m-et nem ajánlom mert ott én sohasem találok(szerintem nagy seggűekre varrták szinte az összeset,de biztosan azért mondom mert én vékony vagyok:))
Én a Tally-ban és a Terranová-ban szoktam venni(xs de van még xxs-es is mindkét boltban) szerintem ott vannak elég szűk szabásúak.
6/8 anonim válasza:
a h&m-ben tényleg nagyok az xxs-esek is,annyira lötyög a hátsó részen. viszont a bershkában szerintem találni fogsz,énis mindig ott veszek nadrágot,a 32-es tökéletes,mindenhol jól áll :)
7/8 anonim válasza:
Volt osztálytársamnak elég durván vékony lába volt, még csak nem is láttam ilyet. De tallyban mindig talált magára való nacit.
8/8 anonim válasza:
Jaja, a Tallyban nagyon kicsi nadrágok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!