Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik melltartó lenne a...

Melyik melltartó lenne a megfelelő?

Figyelt kérdés
méreteim: mell alatti méret: 88 cm,mell méret: 96cm,de a mellem kicsi,inkább a hátam az ami széles.(régebben úsztam) 75/B-s melltartót hordok,de kb mintha mellem se lenne,nem tölti ki,de mikor volt 75/A-s melltartóm,az kényelmetlen volt. Vannak olyan ismerőseim,akikről tudom,hogy nincs sokkal nagyobb mellük mint nekem,de még is annak tűnik,és nem szeretném mindig teljesen "felpolcolni" csak néhány ruhában jobban nézne ki,ha lenne valami.
2012. jan. 13. 19:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
pont ezt a táblázatot néztem én is,csak az a baj,hogy ez szerint 85/A-s kéne,de a 75/B-s még is kényelmes.. és garbós pólóban vagy olyanba aminek kicsi kivágása van,nem érdekelne,de aminek nagyobb abba semmi mellem nincs,és azt szeretném,hogy kicsit feltolja. még nem volt alkalmam elmenni vásárolni,de remélem,már minél hamarabb lesz rá időm. köszi
2012. jan. 25. 05:44
 12/19 anonim válasza:
Én a lemila melltartókat szeretem:) van az oldalán táblázat és pont leárazás van/persze csak ha újpest közelében laksz/,én egyik márka szerint 70B vagyok,a honlap szerinte 75A és az auchanos szerint meg 75B,úgyhogy mindenképp próbálj:)
2012. jan. 25. 23:58
 13/19 A kérdező kommentje:
elég buta kérdés lesz.. de most elgondolkodtam azon,hogy oké,próbáljak,de honnan tudom,hogy biztosan jó?:D mert az 1 dolog,h kényelmes,de ha nem tart semmit,akkor nem sok értelme van. vagy ha belenézek a tükörbe,úgy is látom,hogy megfelelően áll-e?
2012. jan. 26. 20:43
 14/19 anonim válasza:
Ha rendesen kitöltöd a melltartót,nem buggyan ki se oldalt se elől és nem szorít akkor már jó nyomon jársz:)
2012. febr. 2. 21:36
 15/19 anonim válasza:
Ja és kihagytam hogy kényelmes legyen,ne érezd Úgy magad benne mint egy kötözött sonka:)
2012. febr. 2. 21:38
 16/19 anonim ***** válasza:
amit még vegyél figyelembe, hogy a hátsó pánt ne csússzon fel a nyakadba, és a merevítő olyan széles legyen, mint a melled.
2012. febr. 3. 08:42
 17/19 A kérdező kommentje:
vettem egy f&f-es 80/a-s melltartót,felpróbálni nem lehetett,kényelmesnek kényelmes,viszont így sem azt kaptam amit vártam.. nekem kb így néz ki,vagy még ennyire s elátszik a mellem [link] és tudom,h kis mellel ilyen hatást nem érnék el,de vmi ilyesmit: [link]
2012. márc. 10. 21:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Ezt hívják szilikonnak. :)
2012. márc. 10. 22:21
 19/19 A kérdező kommentje:
ajh..:D mindegy,nem tudom elmagyarázni mit szeretnék,azért köszönöm a segítségeket..:)
2012. márc. 11. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!