Szerintetek szexi ha egy fiu fekete nadragot es fekete inget hord?
Figyelt kérdés
szerintem elegans es szexi imadok feketeben jarni bulizni egy jo ovel foleg meg talan egy feher nyakkendovel ha elegansabb helyre megyek2012. jan. 13. 13:04
1/14 anonim válasza:
Ettől még nem lesz szexi senki. Ahhoz kellenek jó adottságok is. Persze mindenképp jobb mintha ilyen unalmas csíkos világos ingben járkálnál...mint a legtöbben sajnos. [link]
2/14 A kérdező kommentje:
Atag alkatom van igazabol masok mongyak ram hogy szexi vagyok feketeben de persze nem mindig oltozok feketebe
2012. jan. 13. 13:25
3/14 anonim válasza:
Sokkal szexisebb, ha tud helyesen írni.... .
4/14 A kérdező kommentje:
Jol vagy mar mi vagy te magyar tanar
2012. jan. 13. 13:39
5/14 anonim válasza:
Nem, nem vagyok az, viszont hányingerem van az ilyen kis önelégült ficsúroktól, akik azt hiszik, hogy ők sz..ták a spanyolviaszt.
6/14 A kérdező kommentje:
En sz@rtam a spanyol viaszt neked adom kell
2012. jan. 13. 14:09
7/14 anonim válasza:
Lehet nics ékezedeted, de vessződ, pontod és Shifted neked is kell, hogy legyen a billentyűzeten :D
8/14 anonim válasza:
nekem kb. olyan ha egy ilyen pasit meglátok, mintha vmi temetésről jött volna... szexinek egyáltalán nem szexi...
9/14 anonim válasza:
pedig én nem szeretem a fiúkon a fekete inget.. (: persze csak akkor ha jól áll neki. 16/L
10/14 anonim válasza:
Kedvenc mikor egy pasi feketében van,de a nadrág inkább legyen fekete farmer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!