Divat lesz még idén (2012-ben) a csőnadrág, cicanadrág?
Nem tudom miért mindig a trapéz nacit hozzák fel ellenpéldának?! Azt is fel lehet venni most is:pl. hippi-s összeállításba: virágos, színes, fodrosabb ingekkel, mellénnyel, sálakkal, kitűzőkkel, és ezekhez semmi más nem megy olyan jól, mint a trapéz gatyó, szerintem sima ingekkel is jó, meg magasított derekú trapézokkal is jó;
de hordható szűk tunikákkal/pulcsikkal, kicsit hosszabb ingekkel is, derékra tett övekkel és máris nőies, és nyújtja az alakot, emellett lógicsáló nyakláncokat is lehet így passzintani hozzájuk... na mindegy, csak szerintem ezek a cuccok így hordva egyáltalán nem ódivatúak, vagy hordhatatlanok, és is fel szoktam venni; szerintem aki ilyen példát hoz, az ugyanolyan divat'b.zi', és naprakész mindenből, mint amilyennek a másikat nézi, de csak nézi, mert nem látja, hogy minden le van írva a kérdés alá, hogy nehogy félreértelmezzék a kérdést; mert a kérdező nem megrögzött divatkövetési szenvedélyből tette fel a kérdést, hanem a kedvelt, kényelmes darabok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!