Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat lesz még idén (2012-ben)...

Divat lesz még idén (2012-ben) a csőnadrág, cicanadrág?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem ezeket és úgy látom mások is ragaszkodnak hozzá.Gondolom azért,mert nőiesebb,mint egy bő szárú,jobban kiemeli az alakot. még divat lesz idén vagy egyáltalán meddig még?Nekem elég sok ilyen cuccom van...ok,persze nem azért tettem fel a kérdést,hogyha azt mondjátok,hogy nem,akkor kidobom az összeset a kukába,csak azért,mert kedvelem ezeket a darabokat és jó lenne,ha még évekig ez menne...
2012. jan. 12. 18:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért mindig a trapéz nacit hozzák fel ellenpéldának?! Azt is fel lehet venni most is:pl. hippi-s összeállításba: virágos, színes, fodrosabb ingekkel, mellénnyel, sálakkal, kitűzőkkel, és ezekhez semmi más nem megy olyan jól, mint a trapéz gatyó, szerintem sima ingekkel is jó, meg magasított derekú trapézokkal is jó;

de hordható szűk tunikákkal/pulcsikkal, kicsit hosszabb ingekkel is, derékra tett övekkel és máris nőies, és nyújtja az alakot, emellett lógicsáló nyakláncokat is lehet így passzintani hozzájuk... na mindegy, csak szerintem ezek a cuccok így hordva egyáltalán nem ódivatúak, vagy hordhatatlanok, és is fel szoktam venni; szerintem aki ilyen példát hoz, az ugyanolyan divat'b.zi', és naprakész mindenből, mint amilyennek a másikat nézi, de csak nézi, mert nem látja, hogy minden le van írva a kérdés alá, hogy nehogy félreértelmezzék a kérdést; mert a kérdező nem megrögzött divatkövetési szenvedélyből tette fel a kérdést, hanem a kedvelt, kényelmes darabok miatt.

2012. jan. 13. 13:53
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi :) ilyesmi fogalmazódott meg bennem is,csak lust voltam már leírni ... :)
2012. jan. 13. 23:55
 13/13 anonim ***** válasza:
lehet hogy a cicanadrág kimegy de a csőnadrág biztos hogy nem
2012. jan. 17. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!