Ballagási cipő kérdés?
Ha nincsen akkor ne kezd el egyböl egy tüsarkuval.Fekete hosszuszoknya? nekem hasonloak nagyon tetszenek,de ettöl a saroktol picivel kisebb: [link]
vagy ilyen: [link]
vagy hasonlo: [link] csak ennek az orra nemtetszik nekem
én ezekhez hasonloakat vennék fel:
Sok sikert a választásban,de én mindenképpen vmi olyat vennék,ami tartsa a lábad,van pántja:)
Keringőhöz párducmintás cipő? Ejnye-bejnye második válaszoló...
Ezek viszont nem rosszak: [link]
Nyolcadikban mi is keringőztünk, de fehér ruhánk volt és fehér cipő kellett hozzá. Kicsit furcsállom is, hogy fekete lesz a ruhátok.
Mindenképpen letisztult formát válassz és nem túlcsicsázottat. Ha hétköznapokban nem hordasz magassarkút, akkor nem érdemes túl drágát venni. Mi is csak a kínaiban vettük a fehéret, ami gyönyörű szép és nagyon jól bírja, kibírtam benne egy esküvőt is.
A lényeg, hogy a lábad ne járjon ki belőle és ne is szorítson, mert iszonyú kényelmetlen tud lenni. Ne legyen túl magas se a sarka, mert ki fogod benne törni a lábad, vagy bizonytalan leszel és elrontod a koreográfiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!