Mi a véleményetek az Emo lányokról?
aki Emo egyáltalán nem vagdossa magát, semmi köze egymáshoz
pár éve még nagy divat volt, akkor én sem igazán kedveltem őket, de ha nem túlságosan elmebeteg a külseje nem zavar
a Emo sminket nem szeretem, mert túl erős és felesleges
Az én nézőpontom szerint 2 csoportba oszthatóak az emo lányok. Az egyik felük kábé olyan amilyen a linkelt képen is van, szépen megcsinált haj, szép smink, és mindez jól is áll a lánynak. Velük semmi gond.
De a másik csoport, azok akiknek tetszik a stílus ezért ők is olyanok akarnak lenni, de túl fiatalok és nekik nem áll jól, vagy épp nem tudnak sminkelni, rondán van festve a hajuk és nevetségesen néznek ki ebben a stílusban. Sajnos szerintem ők magukon nem látják ezt, de az ilyenek nem csodálom ha negatív véleményeket kapnak. Mert a szép lányok nem igazán szoktak... lehet hogy te a második csoportba tartozol? Hozzátenném, ők vannak többségben, mert a szép emo lányok elég ritkák felénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!