22/25 anonim 

válasza:

Szerintem ha a második nadrágját felveszed az első bakancsával tökéletes összhatást érsz el!
23/25 anonim válasza:
Bazki ez kamu. Ha nem ekkora csőbúzát még nem láttam:DDD
24/25 cocojambo 

válasza:

kedves kerdezo!
1. A a segged akarod kiemelni akk jarj gatyanelkul
2. Ha az akarod h rasimuljon vmi akkor ulj ra egy sutolapra
3. Sztem mindketto tokeletes...sok boldog pillanatot okozhatnal az embereknek vele akik latnanak benne:))...de a masodikon talan jobbat rohognek szal az jobb;)...
4. Nincs bajom a homarokkal, de igy hogy azt irod sztem a heterok bamuljak az ocsmany szetkurt hatsodat igy mar inkabb azt javaslom ne ruhat vegyel hanem stiukkert oszt lodd tarkon magad;)...
5. Latod jobban jartal volna ha a lanyok valaszat fogadod el es nem akarsz minden aron fiukat meghallgatni;)
25/25 cocojambo 

válasza:

boccs a helytelen irasert de konnyes a szemem a rohogestol es nem latok jol:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!