Már megírtam a választ, amikor láttam, hogy a lányok nem érdekelnek, szóval sorry. De hidd el, a fikúktól sokkal durvábbakat fogsz kapni, mint a lányoktól.
23/l
Nos szerintem is az első sokkal jobb :)
18/f
Hát szerintem a heteró pasik nem nézik más pasik fenekét. Erősen kétlem, hogy így lenne - legalábbis a fiúismerőseimből ítélve. Még akkor sem, ha semmi bajuk a melegekkel. Ugyanúgy ahogy - gondolom - te sem nézed meg egy lány fenekét vagy mellét.
23/l
Én meg úgy tudom, hogy pont, hogy titokban, de megnézik.
Azt akarom, hogy kihangsúlyozza a naci, mivel baromi jó popsim van.
Ne sértődj meg, de szeritem a túlzott kihangsúlyozás ízléstelen - a lányokon is. A sejtetés sokkal érdekesebb, mint a mutogatás. Ki lehet hangsúlyozni az előnyös részeket úgy is, hogy nem szúrja ki a másik szemét. Ez esetben mondjuk egy szűkebb farmer lehet, hogy jobb lenne.
Kérdezhetek? A melegek miért nem öltöznek férfiasan? Vagyis miért nem mindenki. Hiszen a férfiakat szeretitek, nem a lányos fiúkat. Nem? :)
23/l
Nem tudom, én szeretem kihangsúlyozni.
Ez komplex dolog. Én például passzív vagyok és a férfiasabb pasikat szeretem, de vannak férfiasabbak, akik pedig a nőiesebbeket.
Meg egész egyszerűen így érzem jól magam, ha valakinek tetszek, akkor az jó. :)
Hidd el, olyan pasik is melegek, meg olyanoknak is bejövök, akikről álmodban sem hinnéd el, olyan jó pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!